Horoskop otkriva kome već u narednim danima stižu BEZBRIŽNI DANI i TRENUTCI za PAMĆENJE…

Horoskop otkriva kome već u narednim danima stižu BEZBRIŽNI DANI i TRENUTCI za PAMĆENJE…

7 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop otkriva: Ne biste se htjeli izgubiti u svojim mislima ili dijalozima sa voljenim osobama, ali bliskost bi mogla otići jako daleko i učiniti vaš cijeli problem manjim nego što ste očekivali. Napravite mjesta za emocionalnu podršku, čak i ako trenutno ne pokušavate pobijediti na natjecanju ili poduzimati određene korake naprijed.

Vrijeme je na vašoj strani, čak i ako se čini da nije. Učinite svoje poteze pravednima i ispunjenima suosjećanjem, tako da se možete osloniti na zajedničko razumijevanje koje će vam dobro doći u narednim danima.

 

BIK

Ako vas nešto muči, prije nego što to odgurnete, zapitajte se kakva je vaša unutarnja situacija i zašto vas muče tako očite stvari. Biti nervozan sasvim je normalno. Ne odustajte samo zato što se osjećate slabije nego inače.

Ne gubite dobre prilike držeći zamjeranje ili negativan dojam, već umjesto toga budite dovoljno dugo budni. Došlo je puno novih stvari kojima je došlo vrijeme za isprobavanje.

 

BLIZANCI

Imate nešto lijepo za reći, ali morate paziti da ne prolijete hrabrost oko onih koji ne cijene trud i ljepotu koju pokušavate potrošiti. Pokažite brigu i divljenje samo do točke u kojoj vam se energija pravilno vrati, a vi se osjećate kao dio veće cjeline.

Neki su odnosi vrijedniji i važniji od drugih. Pregledajte ih i budite tu za ljude koji vas vole i one koji su vam stajali bez obzira na sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste pretrpjeti neke gubitke kako biste dokazali svoju vrijednost, ali zaista nema razloga za povezivanje zasebnih pitanja jedno s drugim ako uopće ne ovise jedno o drugom.

Pokušajte sagledati razlike, sitni tisak koji pozitivne zaokrete čini sjenovitim i sve one situacije koje zahtijevaju otvoren um, a naizgled nude otvorena vrata.

 

LAV

Ne vjerujte svemu što čujete, pa čak ni svemu što vidite. Tumačenja mogu zaostajati za stvarnošću i pomoć će doći tek kad prihvatite pad.

Ovo je izvrstan trenutak za duhovni rad i ozdravljenje koji dolazi iz alternativnih izvora i emocionalnih kontakata koje dosad niste imali prilike ispitati. Neka se stvari koje izgledaju čudne nasele bez predrasuda.

 

DJEVICA

Iako razmišljate o racionalnim činjenicama i pokušavate sagledati strukturu i obrazac između stvari koje su vam ubile duh i potisnule vas, spremni ste razumjeti što vas je nekad mučilo i upotrijebiti nove metode kopanja.

Osobni prostor je mogao biti napadnut. Provedite dovoljno vremena sami i dovoljno se odmorite kako biste mogli naučiti lekcije i istinski se osloniti na sebe u bilo kojoj trenutnoj situaciji ili procesu.

VAGA

Prikupili ste dovoljno iskustva da znate kako bi stvari mogle ispasti na dugi rok, ali ste spremni zanemariti svoju slutnju i to znanje kako biste nekome pružili ruku pomoći. Suosjećanje bi vas moglo odvesti u potpuno novi smjer ako držite srce otvoreno.

Tuga bi mogla postati ogromna, ako ne zbog vas nego zbog nekoga tko vam je ovih dana jako blizak. Da biste ostali u ravnoteži, trebat će vam radosne aktivnosti i društveni kontakti koji vas nasmijavaju.

 

ŠKORPIJA

Niste raspoloženi za gubljenje vremena i želite odmah znati određene odgovore. Međutim, situacija bi mogla zahtijevati mnogo više kopanja, a vi nemate razloga žuriti s onim što se ne može požuriti i što uistinu ne ovisi o vama i vašim sposobnostima.

U životu ima toliko ljepote i želite je dobro iskoristiti i dodati u svoje svakodnevno okruženje. Čak i najmanja današnja promjena mogla bi imati veliki utjecaj na vašu budućnost.

 

STRIJELAC

Možda mislite da će neki zadaci biti lakši nego što zaista jesu, stoga nemojte uskakati u nešto s čime se niste spremni suočiti do kraja. Ne odustajte od sebe, ali se ne bojte reći “ne” bilo čijoj ponudi.

Pravo na vlastiti ukus i vlastito mišljenje uvijek dobro dođe. Međutim, pokušajte se ne držati uvjerenja koja se neko vrijeme nisu pokazala istinitima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ono što pokušavate učiniti moglo bi naići na zidove neodobravanja, ali to ne znači da biste trebali prestati i odustati. Pronađite one koji misle isto, umjesto da tražite odobrenje od onih koji ne misle. Tuđe razmišljanje i logika nisu vaši da tvrdite ili ispravite sada.

Odvojite vrijeme potrebno za izradu pametnog i zdravog plana. Znate riječi i mogli biste razmišljati o stvarima koje vam se čine teškim. Rješenja će se pronaći brže nego što možete zamisliti.

 

VODOLIJA

Ako vam se spava, idite na spavanje. Ako ste gladni, pojedite nešto lagano. Ako ste tužni, dopustite sebi da zaplačete. Život je pun malih odluka koje nas mogu izliječiti i učiniti da se osjećamo puno bolje u vlastitoj koži. Njegujte svoje tijelo i njegove prirodne procese i potrebe ako želite uspjeti.

Previše ponuda postat će zbunjujuće i bit će mnogo lakše nositi se samo s jednom stvari odjednom. Ionako nema potrebe žuriti.

 

RIBE

Dok razmišljate o vremenu koje je proteklo i svim tim informacijama, lijepim i ružnim riječima koje ste slušali i ugradili u svoj uobičajeni tok misli, možda ćete otkriti da su stvari tamo gdje se nalazite prilično dobre.

Ovaj trenutak ne bi trebao biti prekriven vanjskim naprezanjem i izgaranjem. Umjesto toga, dajte sebi unutarnju mogućnost dok odvojite vrijeme da u potpunosti promijenite svoj put.