Horoskop otkriva kome već u narednim danima stižu BEZBRIŽNI DANI i TRENUTCI za PAMĆENJE…

OVAN

Ne biste se htjeli izgubiti u svojim mislima ili dijalozima sa voljenim osobama, ali bliskost bi mogla otići jako daleko i učiniti vaš cijeli problem manjim nego što ste očekivali. Napravite mjesta za emocionalnu podršku, čak i ako trenutno ne pokušavate pobijediti na natjecanju ili poduzimati određene korake naprijed.

Vrijeme je na vašoj strani, čak i ako se čini da nije. Učinite svoje poteze pravednima i ispunjenima suosjećanjem, tako da se možete osloniti na zajedničko razumijevanje koje će vam dobro doći u narednim danima.

 

BIK

Ako vas nešto muči, prije nego što to odgurnete, zapitajte se kakva je vaša unutarnja situacija i zašto vas muče tako očite stvari. Biti nervozan sasvim je normalno. Ne odustajte samo zato što se osjećate slabije nego inače.

Ne gubite dobre prilike držeći zamjeranje ili negativan dojam, već umjesto toga budite dovoljno dugo budni. Došlo je puno novih stvari kojima je došlo vrijeme za isprobavanje.

 

BLIZANCI

Imate nešto lijepo za reći, ali morate paziti da ne prolijete hrabrost oko onih koji ne cijene trud i ljepotu koju pokušavate potrošiti. Pokažite brigu i divljenje samo do točke u kojoj vam se energija pravilno vrati, a vi se osjećate kao dio veće cjeline.

Neki su odnosi vrijedniji i važniji od drugih. Pregledajte ih i budite tu za ljude koji vas vole i one koji su vam stajali bez obzira na sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste pretrpjeti neke gubitke kako biste dokazali svoju vrijednost, ali zaista nema razloga za povezivanje zasebnih pitanja jedno s drugim ako uopće ne ovise jedno o drugom.

Pokušajte sagledati razlike, sitni tisak koji pozitivne zaokrete čini sjenovitim i sve one situacije koje zahtijevaju otvoren um, a naizgled nude otvorena vrata.

 

LAV

Ne vjerujte svemu što čujete, pa čak ni svemu što vidite. Tumačenja mogu zaostajati za stvarnošću i pomoć će doći tek kad prihvatite pad.

Ovo je izvrstan trenutak za duhovni rad i ozdravljenje koji dolazi iz alternativnih izvora i emocionalnih kontakata koje dosad niste imali prilike ispitati. Neka se stvari koje izgledaju čudne nasele bez predrasuda.

 

DJEVICA

Iako razmišljate o racionalnim činjenicama i pokušavate sagledati strukturu i obrazac između stvari koje su vam ubile duh i potisnule vas, spremni ste razumjeti što vas je nekad mučilo i upotrijebiti nove metode kopanja.

Osobni prostor je mogao biti napadnut. Provedite dovoljno vremena sami i dovoljno se odmorite kako biste mogli naučiti lekcije i istinski se osloniti na sebe u bilo kojoj trenutnoj situaciji ili procesu.

Nastavak na idućoj stranici…

Horoskop otkriva kome već u narednim danima stižu BEZBRIŽNI DANI i TRENUTCI za PAMĆENJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top