DNEVNI HOROSKOP za 23. Mart: Jedan znak će danas imati TRENUTKE ZA PAMĆENJE, a istina je da na njih DUGO ČEKA…

Ovan

Dnevni horoskop: Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik

Uz malo strpljenja i strpljivosti, dan može biti vrlo produktivan za vas. Ali imati to strpljenje sada može biti najveći izazov. Činit će se da vrijeme uspori do puzanja i ništa se neće kretati dovoljno brzo da odgovara vašem raspoloženju. Ali ako pokušate požuriti proces, možete potpuno zabrljati svoj dnevni red. Pokušajte započeti dan s nekim umirujućim vježbama kako biste kontrolirali svoju energiju.

 

Blizanci

Dnevni horoskop: Nemojte se mnogo pitati zašto su se stvari dogodile na neočekivan način ili se odgađaju. To može biti za vaše dobro, čije prednosti vjerojatno niste mogli vidjeti. Eksperimentirajte nešto novo kako biste izvukli ono najbolje u sebi! Tako ćete se i odmoriti od svoje redovite i monotone rutine.

 

Rak

Krajnje je vrijeme da se odmorite od svog užurbanog rasporeda i mirno sagledate svoju okolinu i svoje stanje. Žurili ste oko ispunjavanja raznih obveza. Sada ste dovršili sve što možete učiniti i vrijeme je da se opustite i uživate u plodovima svog planiranja i truda.

 

Lav

Dnevni horoskop:   Čini se da je dan pun pljeska i pohvala za vas. Možda ćete dobiti nagradu za nekoliko izvanrednih nastupa. Vaša načela pridržavanja istine mogu vas čak postaviti kao uzor za nekoliko ljudi, uključujući i vaše konkurente. Samo pokušajte ponovno procijeniti svoje odluke prije nego što ih učinite učinkovitima.

 

Djevica

Dnevni horoskop:   Vaše mirno psihičko stanje može biti presretno ispitivanjem drugih. Prilično su znatiželjni da znaju što se događa u vašoj osobnoj i profesionalnoj areni. Netko vam je blizak iznio vaše planove za budućnost pred ustima koja jednostavno ne prestaju govoriti. Pokušajte sve to zanemariti i ostati usredotočen.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 23. Mart: Jedan znak će danas imati TRENUTKE ZA PAMĆENJE, a istina je da na njih DUGO ČEKA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top