Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVA 2 znaka, ovo će biti dani kada ćete ZAPOČETI VEZU!

Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVA 2 znaka, ovo će biti dani kada ćete ZAPOČETI VEZU!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Astralni utjecaj vraća ljubav u vaš život na intenzivan i strastven način. Ako postoji netko kome se dugo divite, sigurno niste raspoloženi suzdržati se i dopustiti ovoj prilici da vas prođe. Samo se odjenite u tu laskavu odjeću, nabacite svoj najljepši osmijeh, hodajte visoko, a tko će vam moći odoljeti? Ne puno!

 

 

BIK

Nemojte sjediti i izgubiti priliku da širite malo više ljubavi i sreće svijetom. Astralni utjecaj vas potiče da izađete i date sebe u bilo kojem svojstvu za koji smatrate da je prikladan. Ako tražite tu posebnu osobu, imate više šanse da je nađete ovakvu nego da ste izašli i potražili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralni utjecaj znači da niste zadovoljni čekanjem da vas ta posebna osoba zamoli za spoj, dok pokušavate privući njegovu pozornost na sve načine osim na najočiglednije. Jednom ste odlučni kontrolirati igru, pa ste čak i sami spremni otići gore i pozvati ga. Ne osjećate se često asertivnim, stoga iskoristite to na najbolji način.

 

 

RAK

Planeti vas ohrabruju da zauzmete čvrst stav u vezi s nedavnim problemom u romantičnoj vezi koja je u tijeku. U svom srcu znate da ste možda malo grubi, ali trenutno vas nije briga – uostalom, oni sada barem znaju gdje stoje. Ali ako imate ikakvog osjećaja prema toj osobi, ne dopustite da ovo traje predugo. Možda ćete požaliti.

 

 

LAV

Možda ćete biti u iskušenju da potpuno odustanete od cijelog poimanja odnosa, s današnjom astralnom energijom u igri. Moglo bi se činiti da voljenoj osobi u potpunosti nedostaje bilo kakve topline i spontanosti, a možda ćete biti u iskušenju da se zapitate je li ona zapravo još uvijek živa. Ohrabrite se, ovo je samo privremena faza. Prije nego što shvatite, oboje ćete se ponovno zaljubiti.

 

 

DJEVICA

Najbolje je ne razmišljati o izlasku na taj spoj. Ako postoji način na koji to možete odgoditi na nekoliko dana, učinite to. Iz nekog kozmičkog razloga večer jednostavno neće poletjeti, pa je možda najbolje otići i učiniti nešto drugo sami ili napraviti pauzu. Na kraju će uspjeti; nećete izgubiti i započet ćete vezu sa osobom u koju ste zaljubljeni.

VAGA

Planeti su zapravo samo podsjetnik da za svaki vrh postoji korito, da se ništa ne može nastaviti na istoj ravnoj kobilici. Možda se čini da je vaša trenutna veza dosegla najnižu točku, ali od sada dalje stvari mogu ići samo gore. Ne shvaćajte događaje ovih dana previše ozbiljno, jer će se za nekoliko dana vaša perspektiva ponovno promijeniti.

 

 

ŠKORPIJA

Planeti čine ljubavne odnose malo hladnijom opcijom nego inače. Nekako voljena osoba jednostavno nije raspoložena za svo to ljubljenje i maženje i sve druge aktivnosti na koje se inače snalazite. Možda bi bilo najbolje da se raskomotite i provedete neko vrijeme sami, a zatim dogovorite ponovni susret za nekoliko dana. Ne brinite ni o čemu.

 

 

STRIJELAC

Možda prolazite kroz razdoblje hlađenja što se određene veze tiče. Vrlo ste svjesni koliko partnerstvo može ponuditi, ali također možete biti jako svjesni svih nedostataka, za koje se čini da vam teško stoje na umu. Možda bi bilo najbolje da neko vrijeme provedete odvojeno kako biste jedno drugome dali malo prostora.

 

 

JARAC

Ovo je dobra prilika da odvojite malo vremena da podijelite kako se zaista osjećate jedno prema drugome i da započnete novu razinu zajedništva unutar vaše trenutne veze. Astralni utjecaj potiče vas oboje da izađete i uživate u otkrivanju potpuno novog niza aktivnosti koje će apsorbirati vašu pažnju i još više ojačati vašu vezu. Samo pokažite jedno drugome koliko vam je stalo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Astralni utjecaj može vas potaknuti da izrazite što osjećate prema nekom vama dragom. To vam oboma omogućuje da uživate u novoj razini bliskosti u vašoj vezi koja bi se od sada nadalje mogla naglo poboljšati. Kako se obično klonite emocionalnih problema, ovo je prilično jedinstvena prilika da pokažete da vam je stvarno stalo i da namjeravate nešto poduzeti po tom pitanju. Započnite vezu sa osobom u koju ste zaljubljeni.

 

 

RIBE

Ponekad ste potpuno izgubljeni u svojim mislima, fantazijama i idejama, do točke u kojoj oni s kojima dolazite u kontakt zaključuju da ste iz drugog svijeta ili dimenzije. Astralni utjecaj vas vraća na Zemlju, a u trenutku rijetke otvorenosti možda ćete se osjećati kao da pustite voljenu osobu u dubinu svog osjećaja prema njoj. Ovo je jedna prilika koju neće zaboraviti.