Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 23. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 23. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

22 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovnovi su poznati po tome što su ponekad nagli, spontani, a ponekad čak i impulzivni. Ipak, Ovan će često razmišljati o stvarima puno dulje nego što drugi shvaćaju prije nego nešto poduzmu. Samo što kad to učine, kreću punom brzinom naprijed. Impulzivnost će upravljati vašim emocionalnim prostorom danas dok se Mjesec diže zatamnjen na noćnom nebu, a vi imate priliku prisjetiti se svoje unutarnje moći i sposobnosti da stvorite što god poželite.

Svaki horoskopski znak može imati svoje prednosti i izazove; ipak, pod ovim Mjesecom, ako iskoristite Ovnovu sposobnost da ide naprijed pod svaku cijenu, čak i ako mu nedostaje nešto emocionalnosti, njegova vam energija može pomoći da se izrazite i poduzmete nešto autentično. Nije da trebate biti bezosjećajni ili ne shvatiti ono što poduzimate, ali u ovom trenutku je važnije da ispunite svoj put ispred sebe nego da usrećite druge. A to je upravo ono što će vam Mjesec u znaku Ovna pomoći da postignete .

Prestali ste se pretvarati da ste bilo tko osim onoga što jeste i dopustili ste da mišljenja i misli drugih diktiraju vaše izbore. Ovo je Mjesec pun autentičnosti. Tvoji novi počeci će se roditi kroz ovu energiju. Zapravo, tijekom ove lunacije, Mjesec i Merkur formirat će povoljnu vezu dok su oboje u Ovnu. Kako se njihove energije spajaju, stvaraju moćnu silu. Dakle, ovaj Mjesec bit će moćan za preispitivanje vašeg mjesta u vašem životu, izgovaranje vaše istine i iskorištavanje svake prilike za novi početak. Bez obzira koji ste horoskopski znak, nemojte se bojati dati si upravo ono što ste oduvijek željeli. Čak i ako to znači da morate naporno raditi ili osmisliti strategiju kako biste postigli svoje ciljeve.

Najbolji horoskopi za tri horoskopska znaka za 23. mart:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne sumnjaj u svoju unutarnju snagu, Ovan. Ne dopustite da vam ono što se dogodilo u prošlosti diktira ili odlučuje što ćete sada učiniti. Ali da biste to učinili, htjet ćete se pomiriti s tim kako su se stvari odigrale. Morate pronaći prihvaćanje. Drugi će označiti vaše postupke u skladu sa svojim stajalištima i perspektivom. Ali da to ne bi utjecalo na vas, morate se sjetiti tko ste zapravo. Morate zapamtiti da u svom životu možete stvoriti sve što poželite i da su kvalitete zbog kojih vas drugi omalovažavaju iste one koje vas čine onim što jeste. Planovi mogu uravnotežiti impulzivnost, a asertivnost se može ublažiti ostavljanjem prostora drugima da izraze svoje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj snažan Mjesec trebao bi vam pomoći da se vratite svom autentičnom duhu. Ovo je temelj za sve što gradite danas i što ćete graditi u nadolazećoj godini. Ako postoji nešto što ste suzdržavali svoju istinu, ovo je izvrsno vrijeme za razgovore koji će vam omogućiti da se vratite svojoj transparentnosti i moći. Kada posjedujete svoju istinu, ona se više nikada neće moći upotrijebiti protiv vas. To znači da ste također slobodni iskoristiti novi početak koji već pupi u vašem životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2