Za OVE zodijake dolaze DANI POMIRENJA sa osobama sa kojima su u SVAĐI – zvijezde će im omogućiti JOŠ JEDNU ŠANSU

Za OVE zodijake dolaze DANI POMIRENJA sa osobama sa kojima su u SVAĐI – zvijezde će im omogućiti JOŠ JEDNU ŠANSU

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Razočarani ste što se neke stvari vraćaju na početnu točku. Srećom, nikad nisu, a petlja u kojoj ste bili ovisi o drugim ljudima, ali neće biti ista kada uzmete stvari u svoje ruke. Problemi kontrole mogli bi postati opterećujući. Odgovorni ste za svoj život i svoj napredak, nemojte preuzimati tuđu prtljagu.

Učinite nešto da se prizemljite, hodajte, trčite, vježbajte i uspostavite rutinu koja će vaš želudac održavati mirnim. Ne trebate više stresa i određene okolnosti su uvijek u domeni vaše kontrole.

 

 

BIK

Mjesec je tu i zahtijeva malo vremena za samoću i trenutak proveden sa svojim mislima. Svijet može pričekati dok ne obradite svoje emocije i događaje koji su izazvali odgovore koji su neodoljivi i kao da su veći od vas.

Nije svaka situacija vaša da nosite. Pusti ono što pripada drugim ljudima, naljuti se ako treba i otpusti prtljagu koju nosiš iz najboljih mogućih namjera. Empatija nije zdrava kada vodi do nezdravih granica.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neke stvari su prioritetne i previše važne da bi ih propustili. Ipak, imate vremena posegnuti za svime što vam je uistinu namijenjeno i trebate svoje talente uposliti s osjetljivim tonom za vaše stvarne potrebe. Izgaranje je moguće, što vam pokazuje koliko je važno brinuti se za vas, a ne za bilo kakav oblik vanjskog postignuća.

Naći ćete da neke stvari imaju savršeno vrijeme kada ih najmanje očekujete, dok druge donose kašnjenja i čudne prepreke. Idite tamo gdje vam je lako i ispravno.

 

 

RAK

Ne želite se uklopiti u gomilu samo zato što vam se čini logičnim, stoga se malo distancirajte i zapitajte se što uistinu želite i gdje je vaše neovisno mišljenje.

Da biste zadržali stabilnost, ne biste se trebali voditi tuđim riječima ili očekivanjima, pogotovo ne danas. Iako želite vjerovati osobi ispred sebe, ona ne može znati koji je način djelovanja najbolji za vas.

 

 

LAV

Stvari su stresne u posljednje vrijeme i ne biste trebali svoj vikend opterećivati ​​više posla ili obaveza koje ste izdvojili da vam oduzmu trenutak odmora. Popravite ono što je pokvareno, ali ostavite vremena za razmišljanje, prijateljstva i kontakte s ljudima koji se smiju s vama.

Grč se može otresti. Uživajte u masaži, toploj kupki, jogi ili bilo kojoj vrsti istezanja. Možete pomoći svom općem dobrobiti opuštajući svoje tijelo.

 

 

DJEVICA

Švedski ledeni hotel koji se svake godine gradi od komada leda mora imati protupožarne alarme iako je napravljen od smrznute vode. Sigurnost može postati čudan problem ako ne uzmete u obzir sve informacije i mogućnosti. Prikupite znanje prije nego krenete u stvari koje bi vas mogle povrijediti.

Komunikacija neće donijeti onoliko koristi koliko biste željeli, ali lutanje kroz čudne veze i mjesta donosi nevjerojatne uvide. Slobodno se kretajte i eksperimentirajte.

VAGA

Neke su stvari previše mračne da bismo se s njima u ovom trenutku bavili. Potrebna vam je visoka razina stabilnosti da zaronite u bazen prošlih trauma ili generacijskih problema koje želite zaustaviti. Mudro je prvo se pozabaviti ograničavajućim uvjerenjima kako bi vaš um mogao proširiti horizonte i procesirati stvari s većom fleksibilnošću u budućnosti.

Nemoguće je izbjeći vlastiti unutarnji svijet i vlastite sjene koje dolaze s njim. Ne očekujte čuda od bliskih veza i pokušajte ih vidjeti što je moguće realnije.

 

 

ŠKORPIJA

Stvari koje bi trebale biti praktične moraju se prilagoditi situaciji i uklopiti u okolinu. Iako se čini nepotrebnim baviti se određenim detaljima, znakovi naklonosti pomoći će svakom odnosu u vašem životu.

Obiteljski problemi su eskalirali i stvari se baš i ne smanjuju. Umjesto da previše pričate o problemima, učinite nešto što će pokazati vaš stav i stabilnu poziciju koju želite zauzeti.

 

 

STRIJELAC

Vratili ste se u određenu poziciju i čini se da ne možete još jednom izaći iz nje. Ono što vas je zapelo u prošlosti ponovno je ovdje kako bi vas naučilo o energiji koju uistinu imate i svim jasnim rezovima koje trebate napraviti. Iako je oprost potreban, prvo morate uzeti sebe u obzir i raditi na kompromisima koji će vam omogućiti da prvo poštujete svoje potrebe.

Neka okolina nije emocionalna podrška iako bi trebala biti. Tražite ono što vam se čini ispravnim umjesto da pokušavate stvoriti alternativnu stvarnost u kojoj stvari nisu pod vašom kontrolom.

 

 

JARAC

Danas se osjećate pomalo izgubljeno, kao da neki napori iz prošlosti nisu imali svrhu, a sljedeći korak je maglovit i nejasan. Pustite da se stvari slegnu prije nego odustanete. Neke potrage zahtijevaju drugačiji pristup i nakon što metabolizirate emocije koje su isplivale na površinu na putu, mogli biste dobiti novu ideju.

Uvijek ima dovoljno vremena za sljedeći korak vaše duše. Naučite novu vještinu, učinite nešto što će vam vratiti fokus i energiju koja dolazi iz radoznalosti i raznolikosti života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Podržavate ljude do kojih vam je stalo, ali možda bi bilo najbolje da se držite podalje od problema koji bi vam se mogli pripisati u budućnosti, ako se pokvare. Neke odgovornosti ne biste trebali preuzimati jer su oni koji su pred vama savršeno sposobni rješavati svoje probleme.

Navikli ste biti sami u nekim svojim stvarima, ne biste se trebali osjećati loše što gledate svoja posla kada se osjećate preopterećeni ili pod pritiskom da date energiju koju želite uložiti u vlastitu budućnost.

 

 

RIBE

Niste sigurni jesu li stvari tajanstvene ili jednostavno otrovne. Držite se na udaljenosti i promatrajte prije nego što požurite u otkrivanje istine, jer to može biti vaš signal da se udaljite od određenih tema, ljudi ili situacija. Potrebna vam je jasnoća u svom životu ako želite zadržati fokus na autentičnim ciljevima i potrebama.

Osjećat ćete se inspiriranim onima koji su uspjeli u područjima stručnosti i područjima života koja vam se čine dalekima. Nemojte se uspoređivati, nego odlučite učiti iz njihovog iskustva.