Za OVE zodijake dolaze DANI POMIRENJA sa osobama sa kojima su u SVAĐI – zvijezde će im omogućiti JOŠ JEDNU ŠANSU

OVAN

Razočarani ste što se neke stvari vraćaju na početnu točku. Srećom, nikad nisu, a petlja u kojoj ste bili ovisi o drugim ljudima, ali neće biti ista kada uzmete stvari u svoje ruke. Problemi kontrole mogli bi postati opterećujući. Odgovorni ste za svoj život i svoj napredak, nemojte preuzimati tuđu prtljagu.

Učinite nešto da se prizemljite, hodajte, trčite, vježbajte i uspostavite rutinu koja će vaš želudac održavati mirnim. Ne trebate više stresa i određene okolnosti su uvijek u domeni vaše kontrole.

 

 

BIK

Mjesec je tu i zahtijeva malo vremena za samoću i trenutak proveden sa svojim mislima. Svijet može pričekati dok ne obradite svoje emocije i događaje koji su izazvali odgovore koji su neodoljivi i kao da su veći od vas.

Nije svaka situacija vaša da nosite. Pusti ono što pripada drugim ljudima, naljuti se ako treba i otpusti prtljagu koju nosiš iz najboljih mogućih namjera. Empatija nije zdrava kada vodi do nezdravih granica.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neke stvari su prioritetne i previše važne da bi ih propustili. Ipak, imate vremena posegnuti za svime što vam je uistinu namijenjeno i trebate svoje talente uposliti s osjetljivim tonom za vaše stvarne potrebe. Izgaranje je moguće, što vam pokazuje koliko je važno brinuti se za vas, a ne za bilo kakav oblik vanjskog postignuća.

Naći ćete da neke stvari imaju savršeno vrijeme kada ih najmanje očekujete, dok druge donose kašnjenja i čudne prepreke. Idite tamo gdje vam je lako i ispravno.

 

 

RAK

Ne želite se uklopiti u gomilu samo zato što vam se čini logičnim, stoga se malo distancirajte i zapitajte se što uistinu želite i gdje je vaše neovisno mišljenje.

Da biste zadržali stabilnost, ne biste se trebali voditi tuđim riječima ili očekivanjima, pogotovo ne danas. Iako želite vjerovati osobi ispred sebe, ona ne može znati koji je način djelovanja najbolji za vas.

 

 

LAV

Stvari su stresne u posljednje vrijeme i ne biste trebali svoj vikend opterećivati ​​više posla ili obaveza koje ste izdvojili da vam oduzmu trenutak odmora. Popravite ono što je pokvareno, ali ostavite vremena za razmišljanje, prijateljstva i kontakte s ljudima koji se smiju s vama.

Grč se može otresti. Uživajte u masaži, toploj kupki, jogi ili bilo kojoj vrsti istezanja. Možete pomoći svom općem dobrobiti opuštajući svoje tijelo.

 

 

DJEVICA

Švedski ledeni hotel koji se svake godine gradi od komada leda mora imati protupožarne alarme iako je napravljen od smrznute vode. Sigurnost može postati čudan problem ako ne uzmete u obzir sve informacije i mogućnosti. Prikupite znanje prije nego krenete u stvari koje bi vas mogle povrijediti.

Komunikacija neće donijeti onoliko koristi koliko biste željeli, ali lutanje kroz čudne veze i mjesta donosi nevjerojatne uvide. Slobodno se kretajte i eksperimentirajte.

Nastavak na idućoj stranici…

Za OVE zodijake dolaze DANI POMIRENJA sa osobama sa kojima su u SVAĐI – zvijezde će im omogućiti JOŠ JEDNU ŠANSU

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top