Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. mart

21 ožujka, 2023 0 By Admin

S obzirom da sunce ulazi u hrabar i sjajan horoskopski znak Ovna na ovaj datum, trebali bismo se osjećati prilično dobro o tome kako stvari idu. Do sada bismo se već trebali donekle uhvatiti u koštac s ovogodišnjim ‘stavom’, a kada je riječ o našim ljubavnim životima, ili smo u njemu ili smo bez njega. Za nas koji imamo partnera kojeg volimo, današnji dan donosi dobre vijesti i obećanje sretnog dana.

A s Ovnovima dolazi nova proljetna sezona, koja uvijek djeluje kao osvježenje. Proljetni ekvinocij donosi nadu i optimizam; gotovo kao da ne možemo a da ne osjećamo da će sve ipak uspjeti. A ako smo slobodni i tražimo se, ovo je početak nove sezone za ljubav i romantiku, pa nemojte se iznenaditi ako danas upoznate nekog zanimljivog. Jednostavno moraju imati tu ‘iskru’.

Sada, Ovan se obično ne povezuje s ljubavlju i romantikom. Ipak, budući da JE povezan s moći i odlučnošću, možemo iskoristiti ovu početnu eksploziju kao poticaj za rad na našim romantičnim vezama. Snaga Ovna nije moć koja će nas ikada iznevjeriti. A za neke znakove Zodijaka Ovan je upravo ‘ovan’ kakav nam treba. Iskoristimo ovu energiju da popravimo slomljena srca i ponovno izgradimo nova iskustva puna ljubavi s onima koje volimo.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 22. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Iako je možda malo ega uključeno u to zašto toliko volite sezonu Ovna, stvarnost je da ovo doba godine čini da se osjećate vrlo, vrlo optimistično u vezi sa svime. Odbijate vidjeti stvari u lošem svjetlu; zapravo, u danima poput današnjeg dajete sve od sebe da ‘glumite dok ne uspijete’. Iako to zvuči zlobnije nego što stvarno jest, istina iza ovoga je da se ne zavaravate kada su u pitanju vaši osjećaji. Imate svoje uspone i padove, a vaš ljubavni život nije uvijek bio pun ruža. I

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

pak, nećeš dopustiti da se raspadne. Vodit ćete dobru borbu, čak i kada gajite negativne misli. Lažirat ćete sve dok ne uspijete jer, kao Ovan, ZNATE da ćete uspjeti, a to se odnosi na održavanje vaše romanse živom i zdravom. Napravit ćeš to.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2