LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Mart: Bivši partner dat će nadu OVOM znaku – moguće pomirenje…

OVAN

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da se danas posebno zanimate za svoja obiteljska pitanja. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pozornost usmjeriti na odnose. Održavanje vaših odnosa u ovom trenutku može vam pružiti neke vitalne sastojke u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas vas vaš ego uzima u obzir jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Mali savjet, danas poslušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenim odnosom za cijeli život. Planirajte još sastanaka s tom osobom i nemojte se sramiti pristupiti toj osobi prema potrebi. – ljubavni horoskop –

 

 

RAK

Vrijeme je da se odmaknete od svojih odnosa i pogledate širu sliku. Previše ste se zapetljali u škrtost i to vas je moglo dovesti do toga da izgubite iz vida ono što zaista želite od svojih odnosa. Vrijeme je da uklonite nered i prosudite odnose na temelju vlastitih zasluga i donosite pažljive odluke.

 

 

LAV

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamaglili su vam međusobna osjećanja u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti otklonjene i prava, duboka i postojana priroda vaše predanosti jedni drugima će postati jasna. Pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

 

DJEVICA

Možda će vas privući netko iz drugačije kulturne pozadine ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeni prema ovoj osobi. Drugi događaji će nestati kad budete s tom osobom. I ovaj susret može čak dobiti oblik ako Svemogući želi! – ljubavni horoskop –

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Mart: Bivši partner dat će nadu OVOM znaku – moguće pomirenje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top