Ako ste rođeni u OVA 3 znaka,  ova srijeda, 22 mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 22 mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

21 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovan je vaš sestrinski znak jer vlada vašom sedmom kućom ili sektorom odnosa vaše natalne karte. To je i razlog zašto su veze i romansa glavni fokus od prošlog mjeseca, posebno u pogledu novih početaka i širenja. Jer Jupiter trenutno počiva unutar ovog horoskopskog znaka. Ali vi ste također kardinalni znak, baš kao i Ovan. To znači da možete preuzeti vodstvo, započeti nove inicijative i krenuti naprijed kako biste stvorili što god vam srce poželi.

Često možete dopustiti da vaš altruizam pobijedi jer možete potrošiti mnogo vremena i energije pokušavajući pronaći najbolje rješenje za sve umjesto da samo razmišljate o svojim potrebama. Ali energija Ovna ima način da vas vrati u sebe tako da se možete sjetiti da zaslužujete biti na prvom mjestu. Posebno kada osmišljavate život i odnos koji vam odgovara. Dok ćete danas razmišljati o romantičnim stvarima, Sunce u Ribama u opadanju i Pluton u Jarcu pokrenut će pitanja zdravlja i doma budući da vladaju vašom šestom i četvrtom kućom. Iskoristite današnji dan da shvatite što je najbolje za vas, a zatim dopustite da se svijet jednom prilagodi vama. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ti činiš da se stvari dogode. Međutim, ono što često činite jest da sebe nagovorite na mentalitet da ste sami napravili svoj krevet, tako da morate ležati u njemu – zauvijek. Umjesto toga, ova sezona Ovna bit će posvećena dopuštanju sebi da vjerujete da je sve moguće. Uvijek možete imati novi početak, promijeniti put pa čak i sebe. Energija Ovna vlada vašom četvrtom kućom doma i obitelji, što također može uključivati iscjeljivanje. Donosi lekcije o pronalaženju ravnoteže između šutnje čak i ako znate da nešto više ne rezonira s vama nasuprot dizanju svakog aspekta vašeg života ako postanete gurnuti do krajnje frustracije.

Tijekom ove sezone Ovna bit će dva mlada Mjeseca koja bi vam trebala pomoći da se usredotočite na ono što dolazi umjesto na žaljenje iz prošlosti. Za samo nekoliko dana Pluton će konačno napustiti i vaš znak, nakon dugih petnaest godina, pa će samoopraštanje, ali i ljubav biti potrebni da podnesete sve što ste prošli i donesete odluku da nikad nije kasno biti sretan – ili imati život kakav ste oduvijek sanjali. Sretno! Samo naprijed.

Stranice: 1 2