3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna od 23. marta

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna od 23. marta

21 ožujka, 2023 0 By Admin

2. VAGA

Postoji netko u vašem životu za koga biste, da znate da misli na vas, bili šokirani i zaprepašteni. Ne nužno polaskani, ali više iznenađeni. I ovo je spomenuto više je nego vjerojatno da ćete se čuti s tom osobom.

Ono što je dobro je to što stvarno nemate nikakve privrženosti toj osobi, iako nikada niste željeli bilo kakav ponovni susret ili čak još jedan razgovor što se toga tiče. Njegova komunikacija s vama odvijat će se preko nekog drugog i velika je vjerojatnost da sve što zapravo želi jest kratko reći ‘zdravo’.

U redu je s brzim pozdravom, ali bez više, jer ova osoba treba ostati u prošlosti. Ovdje nema brige… Možda ćete biti zapanjeni što je ova osoba mislila na vas, ali nećete biti polaskani. On više nije u tvom životu i to ti je sasvim u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. OVAN

Pokušali ste biti osoba koja će ostati prijatelji sa svim svojim bivšim, jednostavno zato što ne želite sa sobom nositi ljutnju ili teret loših sjećanja. Budući da ste bili tako dobar partner pun ljubavi, ljudi iz vaše prošlosti vas se sjećaju i ne žele se potpuno odvojiti od vas.

Naučili ste da to ne uspijeva uvijek i da često stvara više napetosti nego što bi trebalo. Jedan vaš bivši vas nikada nije prebolio i sada je prisiljen posegnuti za vama jer vas ne može izbaciti iz misli.

To su stvari koje vas opterećuju, a kada čujete da je taj i taj ‘za prijateljski razgovor’ odmah ćete poželjeti smisliti dobar izgovor zašto ga ne možete imati.

Stranice: 1 2