Vrijeme je da KARMA nagradi ove znakove i pokloni im PRAVU LJUBAV!

Vrijeme je da KARMA nagradi ove znakove i pokloni im PRAVU LJUBAV!

1 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Pobjeda u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će vašeg partnera otuditi. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimajući nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

 

 

BIK

Vašoj voljenoj osobi će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

 

RAK

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Ali, već sutra možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

 

LAV

Vjerojatno će buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

 

DJEVICA

Ovih dana ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

VAGA

Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠᅠᅠ

 

 

ŠKORPIJA

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da su ovo savršeni dani za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

STRIJELAC

Možda odlučite savršeno se dotjerati kako biste impresionirali svog voljenog! Koju god frizuru napraviš ili odjeneš, dodat će šarm tvojoj osobnosti! Štoviše, od svog partnera možete dobiti podršku da nastavite u potrazi za svojim interesima. Time ćete se zauvijek zaljubiti u svog partnera!

 

 

JARAC

Dani su savršeni da svoj odnos podignete na novu razinu. Ako ste bili mirni s nekim, danas bi mogao biti dan kada će se to konačno riješiti. Možda ćete čak odlučiti osnovati obitelj. Samci imaju velike šanse upoznati nekoga novog tko će vjerojatno igrati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najdražima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubav i romantika vam sada zaokupljaju um i možda ćete aktivno početi tražiti romantičnog partnera ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku poput toga hoćete li vezu podići na sljedeću razinu ili će vam biti bolje bez nje. U oba slučaja se očekuju velike promjene u odnosima.

 

 

RIBE

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s brojnim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.