Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. mart

20 ožujka, 2023 0 By Admin

Današnji dan donosi mnogo toga za sretne ljubavnike jer nebom vlada Mjesec sekstil Venera, a to može značiti samo dobre vijesti i dobre misli. Utorak u mnogima od nas izaziva želju da budemo dobri prema svojim voljenima, i iako to zvuči kao nešto što bi trebalo biti očito, nije uvijek, zar ne? Zapravo, za parove koji su brzopletost i pasivno-agresivno ponašanje učinili dijelom svog svakodnevnog ljubavnog jezika, današnji tranzit, Mjesečev sekstil Venera, skinut će tu oštricu i možda nas naučiti da nam to zapravo i ne treba.

Međutim, današnji ljubavni učinak nije za svakoga, jer morate biti otvoreni za promjene tijekom Mjesečevog sekstila Venere kako bi on mogao djelovati magično. Ta čarolija zaživi samo kada su obje strane spremne surađivati i prihvatiti drugu u potpunosti i ozbiljno. Danas može biti odlučujući dan za neke veze. Međutim, šanse da ćemo imati koristi od Mjesečevog sekstila Venere nadmašuju naše šanse za neuspjeh.

I tako, tijekom mjesečevog sekstila Venere, poželjet ćemo malo omekšati; ta tvrda oštrica koju cijelo vrijeme držimo uz sebe može biti nešto čega se trebamo riješiti. Od koga se, uostalom, branimo? Naši partneri? Ako je tako, zašto smo onda uopće u takvom odnosu s njima? Danas je za dopustiti nježnosti i ljubaznosti da nam otope srca kako bismo ponovno mogli voljeti osobu s kojom smo odabrali biti.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 21. marta:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Današnji dan vam daje osjećaj da ste konačno naučili vrijednu životnu lekciju, a to je da se dobrota računa. Uvijek si bio ljubazan, ali nije svaki djelić tvoje dobrote bio iskren. Pristojan, da, ali ne nužno i uistinu ‘dobar’. Budući da ste 21. marta 2023. ispod Mjesečevog sekstila Venere, spoznat ćete da ljubaznost doista postavlja stvari na pozitivan način za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kad je vaš odnos u pitanju, vidjet ćete kako sve lijepo teče kada ste vas dvoje jednostavno ljubazni i pažljivi jedno prema drugom. Ovo može zvučati očito, ali radimo li mi ljudi ikada prema očitim planovima? Ne, nemamo, a ponekad moramo naučiti očite lekcije kako bismo pronašli sreću i sreću u ljubavi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2