LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Netko će se OSJEĆATI VRLO USAMLJENO i bit će mu potrebno PUNO LJUBAVI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Netko će se OSJEĆATI VRLO USAMLJENO i bit će mu potrebno PUNO LJUBAVI…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Velika zabava kojoj idete večeras mogla bi izgledati dosadno i dosadno. Ako ste slobodni, vjerojatno vas nitko tamo ne zanima, a nekoliko mogućnosti koje sretnete moglo bi vam se činiti previše ludim. Ako ste umiješani, vaš trenutni ljubavni partner možda neće moći doći na tu zabavu. Zašto ostati ako se ne zabavljaš? Bolje video sam nego soba puna praznih ljudi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Učinili ste promjene u svom životu i krenuli ste u pravom smjeru. Možda ste odlučili krenuti novim putem u svojoj karijeri. Imate mnogo talenata koje želite izraziti, a vaš rad vam to mora omogućiti. U vašem osobnom životu također prolazite kroz promjenu mišljenja. Danas bi moglo biti u iskušenju postati nestrpljiv sa svojim napretkom, ali vjerujte da radite ispravno.

 

 

BLIZANCI

Kratko putovanje izvan grada moglo bi biti potrebno danas. Ovo je prilično obeshrabrujuće jer vas udaljava od trenutnog ljubavnog interesa, ali možda je i to jednako dobro. Telefonski poziv na ovaj emocionalno nabijen dan mogao bi unaprijediti vašu vezu više od prisilne i nervozne zajedničke večeri. Prihvatite usmene dobre želje i priznajte da se radujete ponovnom susretu sa svojim prijateljem. Onda nastavi s poslom!

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Baš kad ste raspoloženi za igru, možda nećete moći pronaći nikoga s kim biste se igrali! Energija dana usmjerena je na rad, a većina vaših prijatelja i kolega bit će uhvaćena u energiju pčela radilica. U međuvremenu, planeti povećavaju vašu potrebu za druženjem i opuštanjem. Pokušajte uvjeriti nekoga da vam se pridruži na večeri ili filmu. Danas se morate opustiti i razmijeniti šale na zabavan, lagan način.

 

 

LAV

Ako ste slobodni, možda ćete se danas osjećati pomalo depresivno. Svi vaši prijatelji koji su uključeni u predane veze mogu večeras imati planove, dok vi idete sami kući! Opustiti! Mnogi ljudi koji su s nekim povezani nisu nužno sretni. Imaju niz problema i ponekad se osjećaju vrlo usamljeno i frustrirano. Biti samac ima određene prednosti. Iskoristite to danas i uživajte!

 

 

DJEVICA

Mogli biste biti raspoloženi da se hrabro izrazite. Vaša karizma i vatreni čari sada će biti moćni. Drugi bi mogli biti zastrašeni snagom vaše osobnosti, stoga pokušajte ne biti previše agresivni. Možete pronaći način da govorite jasno, a da pritom ne povrijedite tuđe osjećaje. Usredotočite se na korištenje energije na pozitivan i produktivan način. Danas biste trebali moći postići neke čudesne stvari!

VAGA

Ljubavni horoskop: Druge odgovornosti vas mogu držati podalje od voljene osobe tijekom dana. Ako imate planove za večeras  ili čak i ako nemate, ovo bi vam moglo biti prilično depresivno. Gdje je onaj koga voliš? Je li vaš partner naporan i dobro se zabavlja dok radite kao ludi? Ne mučite se ovakvim mislima.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se zateći kako provodite vrijeme s grupom stranaca. Mogli biste prisustvovati zabavi na kojoj ćete se upoznati s puno novih ljudi, od kojih bi neki mogli postati budući poslovni kontakti ili suradnici. Uživat ćete u korištenju tog škorpijskog šarma kako biste impresionirali druge. Nemojte se bojati biti vaš skrušeni, pametni ja! Svojim prijateljskim ponašanjem mogli ste utjecati na ljude.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Osjećate li se danas prilično usamljeno? Skloni ste biti strastvena osoba s puno ljubavi koju možete dati, ali trenutno možda nema nikoga s kim biste to mogli podijeliti. Ili ste potpuno nevezani, ili je vaš sadašnji ljubavni partner odsutan. Evo jedne misli: idite u kupovinu i priuštite si nešto lijepo. Zatim izađite s prijateljem na divnu večeru.

 

 

JARAC

Mogli biste se naći u ulozi provodadžije. Možda imate dva prijatelja koji su trenutno sami. Možda ćete biti zainteresirani za njihovo predstavljanje. Mogli bi dijeliti neke zajedničke interese, a moguće je i da bi mogli napraviti dobar romantični spoj. Nemojte se bojati postaviti društvenu situaciju u kojoj se njih dvoje mogu spojiti. Dogovorite prijateljsku večeru ili ležerno piće s obojicom.

 

 

VODOLIJA

Jeste li danas usamljeni? Ako ste slobodni i nemate romantični potencijal za druženje, zašto ne pozovete prijatelja? Oraspoložiti! To što još niste pronašli nikoga, ne znači da nikada nećete pronaći nekoga koga ćete voljeti – i tko vam uzvraća ljubav. Ako večeras izađete sa svojim prijateljem, možda ćete upoznati svoju srodnu dušu, pa se obucite!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:  Danas biste se mogli osjećati pomalo iscrpljeno od svih svojih obiteljskih obaveza. Možda su vaša djeca trenutno dodatno ožičena i zahtijevaju puno energije i vremena. Ili su možda vašim roditeljima ili braći i sestrama u posljednje vrijeme trebali vaša pomoć zbog čega ste se pretjerali. Pokušajte biti iskreni sa svojim voljenima ako se osjećate iscrpljeno. Ne namjeravaju vas iskoristiti, ali ako ne progovorite, situacija se neće promijeniti.