Jedan znak će konačno SVE OPROSTITI, a OVAJ znak će pronaći dokaz da ga partner vara…

Jedan znak će konačno SVE OPROSTITI, a OVAJ znak će pronaći dokaz da ga partner vara…

4 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojim prijateljima. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

 

BIK

Partneru će biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji mogućnost da postanete manje pristupačni. Dani nisu najprikladniji za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati vibru da ne želite da vas ometaju. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili dobiti iznenadni posjet nekoga tko vam je blizak iz vaše prošlosti.

 

 

RAK

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

LAV

Dani su pogodni za drugu priliku. Ovih dana će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobri su dani za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.

 

 

DJEVICA

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude k vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

VAGA

Dani pred vama za početak biti će vrlo ugodni. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim periodom u privatnom životu. Dakle, ovo je vrijeme za izlazak s partnerom, ležanje i pravu zabavu! Smijati se sami sebi će nestati većinu vaših briga kao par.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj vas pritiska da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada da vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samoći.

 

 

STRIJELAC

Možda ste nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

 

JARAC

Ovih dana ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko ste zainteresirani za tu osobu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite van i pogledajte film u kinu ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji lako nestaje. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

 

 

RIBE

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Također možete ići na neke druge zabavne aktivnosti. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.