HOROSKOP RASTANKA: OVA 4 znaka će do kraja ove sedmice PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

HOROSKOP RASTANKA: OVA 4 znaka će do kraja ove sedmice PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Doći će do vašeg nevjerojatnog novog početka, ali prvo trebate iskoristiti prilike koje vam svemir daje za vlastiti rast. Upravo sada, vođeni ste da se vratite u sebe i sastavite dijelove koje ste prethodno napustili. Ali da biste to učinili na način koji će vam zauvijek promijeniti život znači da morate preispitati svoju romantičnu vezu. U većini slučajeva, ova veza je uspostavljena iz različitih razloga, te veze ili čak emocionalne veze. Umjesto toga, za mnoge je možda došlo do trudnoće, činilo se kao da je glazba prestala, a vi ste jedini ostali stajati ili čak da ste jednostavno bili predugo zajedno da biste prekinuli. A brak se jednostavno činio kao sljedeći korak. To možda čak i nije situacija u braku, već samo obveza koja je nastala iz logičnih razloga umjesto iz emocionalnih.

Otkako je Jupiter prvi put ušao u vaš horoskopski znak, pozvani ste da se proširite izvan svojih trenutnih ograničenja kako biste to učinili. Iako se morate zapitati što želite, a ne što biste trebali raditi. Kada postoji fokusirana zbirka planetarne energije unutar vašeg sunčevog znaka, to znači da se od vas traži da više razmišljate o sebi.

To uključuje vaša uvjerenja, vaše želje, pa čak i snove za vaš život. Tjedan pred nama donosi prvi od dva uzastopna mlada mjeseca unutar vašeg znaka Ovna. Time se stvara efekt portala koji se otvara s ovotjednim Mladim Mjesecom 21. I zatvara s drugim Mladim Mjesecom u znaku Ovna 20. travnja. Također naglašava sudbonosni posljednji stupanj, koji postoji unutar svakog znaka, a koji ovog mjeseca postaje presudan. Sudbinski posljednji stupanj predstavlja završetak i goleme transformacije unutar vašeg života. Znate da ovo vrijeme dolazi. Upravo je sada vrijeme da ga prihvatite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ne samo da Mars konačno prelazi u Raka ovaj tjedan nakon što je proteklih sedam mjeseci proveo u vašem horoskopskom znaku Blizanaca, već Pluton u Jarcu upravo završava svoje vrijeme u vašoj osmoj kući. Vaša osma kuća u vašoj natalnoj karti predstavlja, ponovno rođenje, transformaciju, se*s, pa čak i financije. Tijekom tog vremena istraživali ste skrivene aspekte života ili čak one koji su možda prije bili nepoznati… Poput astrologije, okultnih praksi ili čak onih povezanih sa se*sualnim izražavanjem.

Ali to je također bilo vrijeme za iscjeljenje koje bi dovelo ili do razdvajanja, spajanja ili čak malo oboje u vašem romantičnom životu. Dok Pluton privodi kraju, vrijeme je prije nego što zapleše naprijed-natrag za sljedeću godinu učvršćujući lekcije i fokus za sljedeće poglavlja. Ovo je vaš tjedan da predate svoju izjavu o slobodi. Što za vas uključuje nekoga koga izjavljujete svojim sloboda od.

Dok je Mars bio u Blizancima, činio vas je manje sigurnim u svoje riječi i odluke. Trebalo je pomoći vam da zastanete i da drugačije pristupite velikim životnim odlukama. Ali u tom procesu ste se osjećali kao da niste mogli krenuti naprijed tijekom proteklih sedam mjeseci.

Sada kada Mars prelazi u Raka, donoseći teme vrijednosti povezane s vašom drugom kućom, vi ćete se usredotočiti na financije i one odnose koji istinski dodaju vrijednost vašem životu. Osim toga, kako se Saturn tek nedavno preselio u vašu kuću karijere, ovdje će biti većina vaše energije i fokusa sljedećih nekoliko godina. To ne znači da neće biti vremena za ljubav, ali samo da bi upravo sada fokusiranje na sebe, svoje interese i karijeru moglo biti ono što je najvažnije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2