Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak,  ovaj utorak, 21. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Jarac, Ovan i OVAJ znak, ovaj utorak, 21. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

U nadolazećim danima dogodit će se i prvi od dva uzastopna mlada mjeseca u znaku Ovna. To je sve o poduzimanju tih koraka za to potpuno novo poglavlje u čemu je Merkur u Ovnu tu da pomogne. Ne možete biti toliko zabrinuti za osjećaje drugih kada pokušavate stvoriti potpuno novo poglavlje na temelju svoje istine. Umjesto toga, radi se o posjedovanju onoga što jeste, posjedovanju svojih snova, svoje istine. Pa čak i svojih strahova. Tako da ništa od toga nitko drugi ne može iskoristiti protiv vas.

Ne postoji način na koji možete znati što će energija u ovom tjednu učiniti. Pogotovo jer nitko živ trenutno nije iskusio Plutona u Vodenjaku. Međutim, možete se usredotočiti na svoju istinu i ono u što vjerujete. Jer što više poštujete božanska preuzimanja od božanskog – bit ćete više usklađeni sa svemirom.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim horoskopom 21. marta:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Pluton vam može pobuditi magiju u posljednjim danima svog boravka u vašem znaku. Ali morate biti voljni pokušati sagledati stvari iz jedinstvene perspektive. Pluton u vašem horoskopskom znaku otkriva ono što trebate riješiti unutar sebe, života. Pa čak i drugih kako biste mogli živjeti autentičnije i istinitije. Dok se Venera i sada Merkur križaju s Plutonom na sudbonosnom posljednjem stupnju, prostoru transformacije i završetaka, možete vidjeti koliko se toga promijenilo i početi pripremati sljedeće poglavlje svog života. Dok se Venera i sada Merkur križaju s Plutonom na sudbonosnom posljednjem stupnju, prostoru transformacije i završetaka, možete vidjeti koliko se toga promijenilo i početi pripremati sljedeće poglavlje svog života.

Pluton u Jarcu presijecat će se s Merkurom u Ribama baš kao što je prešao u Ovna, dajući vam neki uvid u ono o čemu treba razgovarati kako biste materijalizirali svoj rast u promjene unutar vašeg života. U Ovnu će se pridružiti Jupiteru, gdje je fokus bio na iscjeljivanju vašeg doma i obiteljskog okruženja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas možete iskoristiti trenutnu energiju da prihvatite te velike i snažne razgovore koji vam mogu pomoći da se pripremite za sve sjajne dane koji vam predstoje. Nakon što shvatite što vas koči, konačno ste spremni krenuti naprijed.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2