USKORO: Pred Bikom susret s osobom iz prošlosti, Blizanci saznaju tko mu je neprijatelj, pred Rakom sukob, Strijelac dobija neočekivano sjajne vijesti, Lav uvučen u komplikacije…

USKORO: Pred Bikom susret s osobom iz prošlosti, Blizanci saznaju tko mu je neprijatelj, pred Rakom sukob, Strijelac dobija neočekivano sjajne vijesti, Lav uvučen u komplikacije…

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Dani mogu biti prilično zbunjujući za vas s oprečnim mišljenjima i različitim prilikama koje se pojavljuju na svim stranama. Dok vas brojne sile vuku u mnogo različitih smjerova, pokušajte ne pretjerano analizirati niti ugađati svima. Umjesto toga, ići vlastitim srcem može se pokazati kao prava stvar za vas, čak i ako toga u tom trenutku niste svjesni.

 

BIK

Uskoro: Možda ćete krenuti na neplanirano avanturističko putovanje. Može biti unutar grada ili može biti malo duži. Ali ideja je da se dobro zabavite i to ćete sigurno imati. Možete izbrisati svoje razlike s nekim bliskim srcu. Dugo se čekalo, ali kad se nađete licem u lice, možda ćete htjeti pustiti prošlost.

 

BLIZANCI

Uskoro: Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte žuriti u suočavanju s ovom osobom. Dobili ste veliku prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Uskoro ćete se suočiti sa značajnom interakcijom. To može biti u obliku sukoba ili može biti nešto blaže. No što god da je, pružit će vam mnogo materijala za razmišljanje i zaokupit će vas veći dio dana. Nećete tolerirati smetnje. Međutim, morate shvatiti da opsjednutost ovim incidentom neće biti od velike pomoći.

 

LAV

Netko oko vas pokušat će vas uvući u bespotrebnu borbu za moć. Ovdje je ključno zadržati otvoren um i mirno ponašanje kako ne biste završili igrajući tuđe igre moći i upleteni u komplikacije. Ako pripazite, to možete lako izbjeći i imati savršeno lijepe dane bez briga.

 

DJEVICA

Uskoro ćete biti posebno opušteno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svakoj situaciji pristupate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu. Širit ćete raspoloženje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete.

VAGA

Stare veze i iskustva sada mogu igrati važnu ulogu u vašem životu. Bit ćete pod ogromnim pritiskom da budete dobri u svim sferama, ali morate shvatiti da velik dio tih pritisaka proizlazi iz nevjerojatno visokih standarda koje ste si postavili. Iskrenost i poštenje odvest će vas daleko u odabranom području, ali budite spremni ostati vjerni vlastitim uvjerenjima i idealima.

 

ŠKORPIJA

Čini se da postoji neravnoteža između vašeg osobnog i profesionalnog života! Najbolji način da to posložite je da jasno razgraničite svoj raspored rada za svaki dan, koji se čini raznolikim za svaki nadolazeći dan! Ne brinite, vaši dragi neće prestati prepoznati vašu predanost njima unatoč tome što u posljednje vrijeme dobivaju manje pažnje od vas.

 

STRIJELAC

Primit ćete neočekivano sjajne vijesti. Može biti povezano s vašom karijerom ili osobnim životom, ali rezultirat će vam financijskom dobiti. Također će vam pokazati put do budućih dobitaka sličnih vrsta. Bit ćete raspoloženi i zarazit ćete sve oko sebe optimizmom i srećom. Uživajte u vremenu s prijateljima i obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vjerojatno ste u ozbiljnijem raspoloženju. Praktična životna pitanja će zahtijevati vašu pažnju. Ali vi ste puni vjere i optimizma i spremni ste riskirati na najdubljim emocionalnim razinama. Netko u vašoj blizini će pokazivati ​​zabrinutost u vezi s vašim ciljevima. Odvojite vrijeme da im objasnite situaciju.

 

VODOLIJA

Vaš um je vrlo aktivan. Puni ste ideja i inspiracije. Neprestano ćete smišljati nove planove koje ćete vrlo lako isplanirati i provesti. Vaš jedini problem bit će to što ćete se možda osjećati preplavljenim bujicom novih ideja koje će vam neprestano ispunjavati um. Također ćete vjerojatno potaknuti druge oko sebe na višu razinu aktivnosti.

 

RIBE

Morate biti fleksibilnijeg raspoloženja, ali ćete vjerojatno zariti pete i odbiti poslušati zdrav razum ili dobre savjete. Ova krutost s vaše strane vjerojatno će stvoriti napetost i kod kuće i na poslu. Jedini lijek je pokušati ostati otvorenog uma i slušati što drugi ljudi imaju za reći.