Tokom sljedeće sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 20. do 26. marta

Tokom sljedeće sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 20. do 26. marta

19 ožujka, 2023 0 By Admin

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Poboljšati se ne znači uvijek ostati zajedno; ponekad, to znači konačno doći do mjesta mira u svom životu. Ovog tjedna vaš romantični i kućni život se poboljšava, ali može biti da će vam trebati malo više vremena da u potpunosti shvatite blagoslove koji vam dolaze. Vidjet ćete promjene u više područja svog života koje će nedvojbeno donijeti i početke i završetke. Najveća transformacija bit će život u skladu s pravilima i standardima drugih prema vašim autentičnim željama i energiji.

Pluton vam je pomagao rastaviti one situacije, pa čak i odnose u vašem životu koji su bili dio faze obaveza u vašem životu. Sada idete u nepoznato područje. Prostor u kojem vjerujete da možete biti potpuno sretni i živjeti u skladu sa svojom istinom. Ali čak i uz ovaj prijelaz koji je već vjerojatno na mjestu, još uvijek ste u svemiru kako biste vidjeli neke pozitivne preokrete jer Mars, planet strasti i intimnosti, aktivira vaše romantične veze.

Tijekom ovog vremena možete nositi mekšu energiju i iskoristiti veću emocionalnu ranjivost kako biste pomogli svojoj romantičnoj vezi. Dodajući ovom pomaku poboljšanja, Mladi Mjesec u Ovnu može vam dati novi početak unutar vašeg doma i posvećenu vezu, što bi moglo biti od koristi nakon nekih teških trenutaka prošlog mjeseca. Iskoristite ovaj tjedan da odredite namjere za sljedećih šest mjeseci na temelju svojih snova i želja, vjerujući da zaslužujete ovu vrstu ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Opustite se u svojoj romantičnoj vezi i vježbajte ranjivost i romantiku tako što ćete biti ono što jeste. Od kolovoza 2022. Mars, planet akcije i strasti, radi na iscjeljivanju, obiteljskim i kućnim pitanjima. Kao rezultat toga, ponovno ste procijenili što znači ‘dom’, prošli kroz neko liječenje i uspostavili sigurniju romantičnu vezu. Dok se Mars priprema prijeći u Raka, očekujte da ćete iskusiti više radosti, predanosti, pa čak i mogućnost proširenja svoje obitelji. Kako Rak predstavlja dom, obitelj, pa čak i majčinstvo, moglo bi biti više fokusa na stvaranje i produbljivanje ovih tema u vašem životu.

Emocionalna povezanost postaje ključna, osobito u vašoj vezi. Intenzivirajući ovo, Ceres, patuljasti planet koji vlada prehranom, brigom o sebi i podrškom, prelazi u Djevicu, vaš polarizirajući znak i vladara vaše sedme kuće. Ovo je sve o romantičnim vezama, a ovo vrijeme će utjecati na to kako se vi prikazujete svom partneru i kako se on prikazuje vama. Trebalo bi se činiti da ovaj tjedan dolazi veća stabilnost i predanost, što će vam omogućiti da se osjećate emocionalno sigurnije. To je ono što povećava odnose i sreću za vas; ovo je najbolji trenutak da to učinite upravo.

Stranice: 1 2