Tokom sljedeće sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 20. do 26. marta

Tokom sljedeće sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 20. do 26. marta

19 ožujka, 2023 0 By Admin

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vidjeli ste preokret u romantici. Naučili ste o vlastitoj vrijednosti i sada ste spremni za novu vezu na temelju onoga što ste naučili. Ovo čak može biti vaš prvi recipročan, zdrav odnos ili barem prvi koji ste zagovarali za svoje potrebe. Ovaj val rasta pomogao vam je napraviti novi korak unutar vaše romantične veze. Što se vas tiče, nije da ste trebali stvari poboljšati u svom ljubavnom životu, ali ste bili na rubu pitanja možete li vjerovati ovom novom rastu. Ovaj tjedan mladi Mjesec u znaku Ovna, prvi od dva, osvjetljava vaš život i srce s većim povjerenjem u to gdje se nalazite.

Svemir može učiniti samo toliko; ostalo će uvijek biti na tebi. Samo vi možete prihvatiti i primiti koliko su stvari sada različite. Na vama je samo da zaronite u veće povjerenje unutar svoje veze kako biste sebi dopustili da budete sretni umjesto da ostanete u krugu nedostatka. Iskoristite ovaj Mlad Mjesec ovog tjedna da istinski prigrlite ovaj novi početak i svu sreću koju trenutno doživljavate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Pred vama je zanimljiv tjedan, pogotovo ako ste nedavno naučili važnu ljubavnu lekciju. Od kraja kolovoza 2022. Mars se kreće kroz vaš romantični sektor. Dok se Mars kretao ovim područjem, osjećali ste se sputanim ili ograničenim u donošenju odluka u ovom dijelu svog života. Više ste pauzirali i čak ste morali provesti neko vrijeme razmišljajući o tome kako i zašto donosite odluke koje donosite u svojim vezama. Ali u tome je bila važna lekcija za vas. Ući ćete u svoju novu fazu transformacije ako ste ovom dijelu svog života posvetili potrebno vrijeme i ostavili za sobom lekcije iz prošlosti.

U isto vrijeme, Mlad Mjesec u Ovnu, prvi od dva u nizu, daje vam svijetli novi početak s radošću i kreativnošću, a možda i brakom, obvezom i djecom. Povoljno, Saturn je upravo prešao u Ribe, horoskopski znak koji vlada domom i obitelji. Sve je spremno u vašem životu da se stvari poprave i za novi početak Strijelac. Ako ste naučili lekcije iz Marsa u Blizancima o izborima, posebno onima između ega i zaljubljene duše, onda je ovo vrijeme kada ćete moći zakoračiti u veću predanost i radost u svom romantičnom životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2