SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

Ova dva znaka osjetit će što slomljeno srce čini čovjeku jer će ih osobe koje najviše vole iznevjeriti. Tuga će dugo carevati u životima ova dva znaka, a razočarenje u ljubav bit će veliko.

Trebat će puno vremena proći da se tuga povuče iz života i da se pojavi neka nova ljubav koja će trajati. Slomljeno srce najviše boli, a bol i tuga je najveća kada dođe od osobe koju najviše volimo.

BIK

Dešavanja koja su pred vama promijenit će puno toga u vašem životu. Vi cijenite ljubav, čuvate ju i njegujete, ali vaš partner nije takav. Partner je potpuno suprotan od vas i ne cijeni ljubav kao vi. U početku nije tako bilo, pa ste vjerojatno s vremenom shvatili da partneru ne smijete previše vjerovati.

Vaši najcrnji snovi će se uskoro ostvariti i vaš partner će vas iznevjeriti u toj mjeri da nećete moći oprostiti. Slomljeno srce zadat će vam veliku bol, a prije svega razočarenje u postupke partnera. Iako ste mislili da vas ovako nikad ne bi mogao iznevjeriti i izdati, to će se dogoditi. Vaši zajednički trenutci su odbrojani.

Istina koju ćete saznati, jako će vas boljeti. Vašoj ljubavnoj sreći dolazi kraj, a započinju dani tuge i patnje, dani razočarenja u osobu koju volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najteže je kada čovjeka povrijedi bliska osoba, takva bol je najveća. Vama će se to dogoditi i sa takvom boli ćete se morati dugo boriti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top