SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

SLOMLJENO SRCE: OVIM znacima će SRCE SLOMITI osoba koju VOLE NAJVIŠE na svijetu!

19 ožujka, 2023 0 By Admin 2

Ova dva znaka osjetit će što slomljeno srce čini čovjeku jer će ih osobe koje najviše vole iznevjeriti. Tuga će dugo carevati u životima ova dva znaka, a razočarenje u ljubav bit će veliko.

Trebat će puno vremena proći da se tuga povuče iz života i da se pojavi neka nova ljubav koja će trajati. Slomljeno srce najviše boli, a bol i tuga je najveća kada dođe od osobe koju najviše volimo.

BIK

Dešavanja koja su pred vama promijenit će puno toga u vašem životu. Vi cijenite ljubav, čuvate ju i njegujete, ali vaš partner nije takav. Partner je potpuno suprotan od vas i ne cijeni ljubav kao vi. U početku nije tako bilo, pa ste vjerojatno s vremenom shvatili da partneru ne smijete previše vjerovati.

Vaši najcrnji snovi će se uskoro ostvariti i vaš partner će vas iznevjeriti u toj mjeri da nećete moći oprostiti. Slomljeno srce zadat će vam veliku bol, a prije svega razočarenje u postupke partnera. Iako ste mislili da vas ovako nikad ne bi mogao iznevjeriti i izdati, to će se dogoditi. Vaši zajednički trenutci su odbrojani.

Istina koju ćete saznati, jako će vas boljeti. Vašoj ljubavnoj sreći dolazi kraj, a započinju dani tuge i patnje, dani razočarenja u osobu koju volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najteže je kada čovjeka povrijedi bliska osoba, takva bol je najveća. Vama će se to dogoditi i sa takvom boli ćete se morati dugo boriti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2