PISMO ti donosi VELIKE VIJESTI i VAŽNU PORUKU. Izaberi jedno i SAZNAJ KAKVE TE PROMJENE OČEKUJU!

PISMO ti donosi VELIKE VIJESTI i VAŽNU PORUKU. Izaberi jedno i SAZNAJ KAKVE TE PROMJENE OČEKUJU!

19 ožujka, 2023 0 By Admin

DRUGO PISMO:

Vaš život nije lagan i lagodan. Vaš put, posut je bio trnjem. No bez obzira na sve, vi volite život i velik ste borac. Borite se za sebe i vaše voljene da vam bude lakše i ljepše u životu.  Što vas život više lomi, vi se više zainatite i još jače se borite. Ponekad posustanete, ponekad izgubite snagu i volju i mislite kako više ne možete, ali onda proradi inat u vama i dobijete novu snagu.

U svemu tome, često sebe stavljate u drugi plan kada su u pitanju vama drage osobe. Uskoro će takav period završiti. Uskoro ćete zaključiti da vi niste ništa manje bitni od drugih. Počet ćete više misliti na sebe i svoje želje. I vaši snovi i želje počet će se ostvarivati. Svaka vaša borba i žrtva bit će nagrađena. Vaš život postat će ljepši, a sve ružno postat će samo ružna prošlost.

 

TREĆE PISMO:

Vi ste veoma dobra osoba sa velikim srcem i divnom dušom. Vaša dobrota je bezgranična. Spremni ste uvijek pomoći nekome i nesebično se dajete u takvim situacijama. Ne može se reći da su uvijek drugi tu za vas kada vama treba pomoć. Vaši bližnji su vam znali to i prigovoriti i reći vam da ne morate uvijek uskakati kada vas god netko zove. Ali vi ste ne želite mijenjati.

Stava ste da se svakome u životu vrati onako kakav je. Mišljenja ste da će se vama jednom vaša dobrota vratiti i isplatiti i zbog toga se ne želite mijenjati. Strpljivi ste i strpljivo čekate na svoju sreću. Vama će se vaša dobrota vratiti i više nećete morati čekati.

U vašem životu pojavit će se osoba koju ćete upoznati sasvim slučajno i na neobičan način. S tom osobom voljet ćete provoditi vrijeme i postat ćete vrlo bliski.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Moguće da će vas vezati i ljubav. Vaša dobrota će vam se vratiti i na poslovnom planu. Dolaze vam lijepi dani u kojima ćete pronaći mnogo lijepih trenutaka.

Stranice: 1 2