OVI znaci NE MOGU da ZABORAVE SVOJU PROŠLOST i neće NIKADA MOĆI!

OVI znaci NE MOGU da ZABORAVE SVOJU PROŠLOST i neće NIKADA MOĆI!

30 listopada, 2023 0 By Admin

Ono što je sigurno je to da svatko od nas ima iza sebe nekakvu ljubavnu prošlost. Vjerojatno i sretnu i nesretnu prošlost. Gotovo svatko od nas ima iza sebe situaciju kada mu je srce bile ranjeno, povrijeđeno i na kraju slomljeno.

Svakome od nas nekada ljubav nije bila uzvraćena. Mnogi od nas su voljeli, nadali se, iščekivali, ali im ljubav nikada nije bila uzvraćena.

Isto tako, vjerojatno svatko od nas ima u djeliću srca osobu sa kojom ste nekada bili i koju i dalje na neki način volite, a ima i onih koji nikada do kraja života neće prestati voljeti bivšeg partnera i ni jedna druga osoba neće moći nadomjestiti to nedostajanje.

Prema astrologiji i istraživanjima, te mišljenjima astrologa, ovi znaci nikada  neće moći prestati voljeti bivšeg partnera i nikada ga neće preboljeti…

 

RAK

Vjerojatno se niste previše iznenadili što ste baš vi, odnosno ovaj znak odabran za one koji ne mogu preboljeti bivšeg partnera. Vi spadate u onu vrstu osoba koja kroz život nema previše partnera. Iz vrlo jednostavnog razloga: ne zanimaju vas površne veze, već želite pored sebe imati osobu koja će vas voljeti svim srcem i na neki način živjeti za vas.

Ništa manje od toga ni vi ne dajete svome odabraniku, nego istom mjerom volite i nema toga što ne biste napravili za voljenu osobu. Kada zavolite, brzo se vežete i svaki rastanak vam jako teško pada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo zato ne možete preboljeti bivšu ljubav i uvijek jedan dio vas voli tu osobu, čak i onda kada ste sa novim partnerom, odnosno kada nastavite dalje sa svojim ljubavnim životom.

RIBE

Možda ste iznenađeni što se baš vi nalazite na mjestu onih koji nikada u potpunosti ne prebole bivšu ljubav. Ali, zaista je to tako. Naime, vi spadate u top tri zodijaka po ljepoti i po emotivnosti. Zračite i plijenite svojom ljepotom i malo tko vam može odoljeti.

Sami time takve osobe ipak po statistikama imaju bogatiji i dinamičniji ljubavni život. Veliku ulogu u svemu tome igra i vaša emotivnost. Svaka završena veza na vama ipak ostavlja duboke tragove. Na vašem srcu urezana su imena bivših koje ste voljeli svim srcem i teško da će ikada izblijediti.

Pamtite ih i pamtit ćete ih zauvijek. Neke po dobru, ali neke i po zlu, ali svejedno pamtite. Vi se jednostavno ne možete izboriti sa prošlošću i uvijek miješate prošlost, sadašnjost i budućnost. Za vas nije ništa neobično da uđete u novu vezu, a da niste raskrstili u glavi i srcu sa bivšom vezom.

Mislite da ćete uz novog partnera zaboraviti bivšeg, a onda se dovedete u još goru situaciju. U novom partneru tražite bivšeg i kada vidite da jednostavno nema ništa od toga, postajete nesretni. Želite izaći iz te veze, ali ne znate kako to reći partneru, a da ga ne povrijedite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde su odlučile da vi nikada nećete u potpunosti preboljeti bivšu ljubav.