Ljubavni par kojeg izaberes OTKRIT će PRAVU ISTINU O TVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

Ljubavni par kojeg izaberes OTKRIT će PRAVU ISTINU O TVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

19 ožujka, 2023 0 By Admin

DRUGI PAR:

Ako ste izabrali ovaj par, onda znači da vi čekate na onu pravu ljubav kakvu još do sada u životu niste imali. Vi imate u sebi usađene one prave istinske vrijednosti ljubavi, a ne današnju iskrivljenu sliku ljubavi.

Vaše dosadašnje veze vam nažalost nisu donosile ono što ste željeli. Vas zapravo nitko nije znao voljeti kako ste htjeli. Vi ste osoba kojoj je potrebno jako puno ljubavi, pažnje i brige i koja želi da se osjeća voljeno u svako doba dana i noći.

Da se osjećate voljeno i kada to riječi ne govore. Djela su ta koja govore. Vi želite da budete partneru centar svijeta, a on da vama bude oslonac i podrška u svemu.

Da ne osuđuje vaše stavove i mišljenja nego da ih razumije i prihvati. Vi ste voljni uvijek poraditi na određenim stvarima da ugodite partneru, ali ne želite se mijenjati iz korijena, jer bi time izgubili samu sebe, a to ne želite. I ne trebate.

Poanta je u prihvaćanju i prilagođavanju, a ne mijenjanju. Jer ako vas na početku takvu zavoli, onda mu ni kasnje ne trebaju početi smetati neki vaši nedostatci.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako uopce jesu nedostatci ili je to samo nešto što je vašem partneru počelo smetati iz nekog razloga.

 

 

TREĆI PAR:

Ako ste izabrali ovaj par onda je sigurno da vi trenutno niste nigdje kada je ljubav u pitanju. Ljubav vas lomi cijeli život i ne donosi sve ono što ste željeli.

Vaše veze su bile površne i nisu predugo trajale. Ili ste bili ostavljani ili se ostavljali. Ljubav bi se brzo izrodila, ali onda bi nestala.

Kako, zašto i zbog čega, vjerojatno ni danas nemate prave odgovore na sva pitanja. To su bile onakve ljubavi od kojih bi se zemlja tresla, a onda sve samo splasne, kako bi se reklo preko noći.

Vjerojatno će vam i sljedeća veza biti takva.Ali ono što je zanimljivo je to, da ćete vi pravu sreću pronaći sa osobom za koju to možda nikada niste pomislili i koju gledate kao prijatelja, a ne kao mogućeg partnera.

Vi ćete započeti vezu sa nekim koga dobro poznate, s nekim tko vam nije stran. Počet ćete tu osobu gledati na sasvim jedan drugačiji način nego kao do sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pronaći ćete sreću sa tom osobom baš zato jer se dugo znate i što poznate obostrano sve vrline i mane. Vaš odnos će se razviti u veliku ljubav, a ta veza će vam donijeti sve ono što ste od ljubavi željeli i tražili.

Stranice: 1 2