LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Novembar: Jedan znak će UPOZNATI osobu koja će mu ULJEPŠATI DAN, ali i OSTATAK ŽIVOTA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Novembar: Jedan znak će UPOZNATI osobu koja će mu ULJEPŠATI DAN, ali i OSTATAK ŽIVOTA…

15 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaš će partner danas vjerojatno biti pod znatnim stresom i morat ćete iskazati svu svoju simpatiju i razumijevanje. On / ona može izvaditi frustraciju na vas. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Morate zasad zadržati vlastite osjećaje i pobrinuti se za potrebe svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrijeme je idealno za boravak s vašim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, naklonost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su zamišljene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte biti tvrdoglavi ili iskopati stare rane u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

 

BLIZANCI

Vi ste jedinstvena i posebna Božja tvorevina i nitko vas nema pravo uglaviti. Ako mislite da je tako, suptilno i graciozno iznesite svoje točke svojim postupcima. Situacija će se promijeniti. Partner će vas razumjeti. Trenutno vašu ljubav odvlači okolina. Ali kako se pojavi teška situacija, znat će koliko vrijedite.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda imate stalni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodnog uma i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas zadrže gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, ako se bojite, samo gazite tiho.

 

 

LAV

Možda će vam biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavlju danas. Zapravo ste im bliski, ali ipak zbog nezrelosti pokušavate s njima pregovarati o osjećajima. Rješenje bi bilo da se dobro poznajete prije nego što se odlučite zbližiti na emocionalnoj i fizičkoj razini. Vaš će odnos nakon ovog emocionalnog dijeljenja biti puno bolji.

 

 

DJEVICA

Danas ćete otkriti razlog naglog ponašanja vašeg partnera. Manje ste pažnje obraćali na njega/nju. Danas je dan da mazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite svog partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

VAGA

Ljubavni horoskop: Možda ćete se morati posvađati sa svojim partnerom da ih zaustavite za njihovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ih natjerati da shvate vaše gledište. Nemojte previše gnjaviti jer ćete izgubiti važnost. Prepirke neće trajati dugo, a prema partneru ćete prema partneru postići više poštovanja.

 

 

ŠKORPIJA

Strast je redoslijed dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i bit ćete nagrađeni za to. Danas se osjećate vrlo velikodušno, što se tiče troškova i u činu ljubavi. Vaša priroda davanja izazvat će strastveni i slatki odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji zbog vašeg truda postaje poseban.

 

 

STRIJELAC

Ljubav je u zraku, ljubav je na umu. Zapravo, ljubav je posvuda. Morate samo biti svjesni njegove prisutnosti. Poduzmite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. S mnogo viđenih mogućnosti danas, nemojte žuriti sa skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budite isti.

 

 

JARAC

Planeti su se poredali baš za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Pronaći ćete prilike za izlaske i vezu otvarajući se čak i na nevjerojatnim mjestima.  Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

 

VODOLIJA

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste zanemarili u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, braću i sestre, širu obitelj i prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega / nju ili odnos ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravi trenutak da učinite to dodatno i razmazite svog partnera, a vaš odnos može doseći novi vrh samo uz romantičnu i intimnu večeru ili promišljenu gestu ili dar.