LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Mart: Jedan znak će UPOZNATI osobu koja će mu ULJEPŠATI DAN, ali i OSTATAK ŽIVOTA…

OVAN

Ljubavni horoskop:  Vaš će partner danas vjerojatno biti pod znatnim stresom i morat ćete iskazati svu svoju simpatiju i razumijevanje. On / ona može izvaditi frustraciju na vas. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Morate zasad zadržati vlastite osjećaje i pobrinuti se za potrebe svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrijeme je idealno za boravak s vašim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, naklonost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su zamišljene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte biti tvrdoglavi ili iskopati stare rane u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

 

BLIZANCI

Vi ste jedinstvena i posebna Božja tvorevina i nitko vas nema pravo uglaviti. Ako mislite da je tako, suptilno i graciozno iznesite svoje točke svojim postupcima. Situacija će se promijeniti. Partner će vas razumjeti. Trenutno vašu ljubav odvlači okolina. Ali kako se pojavi teška situacija, znat će koliko vrijedite.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda imate stalni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodnog uma i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas zadrže gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, ako se bojite, samo gazite tiho.

 

 

LAV

Možda će vam biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavlju danas. Zapravo ste im bliski, ali ipak zbog nezrelosti pokušavate s njima pregovarati o osjećajima. Rješenje bi bilo da se dobro poznajete prije nego što se odlučite zbližiti na emocionalnoj i fizičkoj razini. Vaš će odnos nakon ovog emocionalnog dijeljenja biti puno bolji.

 

 

DJEVICA

Danas ćete otkriti razlog naglog ponašanja vašeg partnera. Manje ste pažnje obraćali na njega/nju. Danas je dan da mazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite svog partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Mart: Jedan znak će UPOZNATI osobu koja će mu ULJEPŠATI DAN, ali i OSTATAK ŽIVOTA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top