KARMA DOLAZI i UPOZORAVA: OVI znakovi će imati VELIKIH PROBLEMA u danima koji dolaze!

Karma će doći i donijeti mnoge probleme u život ovih znakova. Ali, sve što će karma prouzročiti, učinit će to s razlogom. Nešto u prošlosti ovih znakova izazvat će reakciju i karma će učiniti ono što i čini. U ovim slučajevima, kaznit će ove znakove zbog grijehova iz prošlosti.

Problemi u kojima će se naći pripadnici ovih znakova bit će zasluženi jer su svojim postupcima iz prošlosti zaslužili ovako silovit odgovor koji im karma donosi…

 

RIBE

Jednom ste u vašoj bližoj prošlosti uspjeli u svome naumu i dobili ste posao koji ste željeli. Ali ste pritom povrijedili osobu koja vam je bila prijatelj i bez tog prijateljstva ste ostali.

Smatrali ste da vam je posao važniji od prijateljstva i da ćete imati nove prijatelje. Sve se ostvarilo kako ste i mislili i vi imate puno prijatelja.

Ali, onog najboljeg, više ne. Karma će uzvratiti udarac i vi ćete uskoro osjetiti kako je to kad vas se netko odrekne zbog financijskih interesa.

Događaji koji slijede jako će vas povrijediti i vi ćete se jako razočarati u jednu osobu. Nećete moći shvatiti kako je moguće da se vama to dogodi, da vas netko odbaci zbog novca.

Tada se sjetite kako ste vi istu stvar napravili i pokušajte osjetiti što je vaš bivši prijatelj prolazio u trenucima kada ste ga izdali.

Upravo takav scenarij će uslijediti i vama i vi ćete uskoro osjetiti kako je to kada se pojavi karma. Kada i sami osjetite takvu bol, tada ćete shvatiti koliko ste i vi povrijedili jednu osobu koja vam je bila jako bliska.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Karma je jedina stvar koja je poštena, najpoštenije je da se istom mjerom vraća svakome ono što i zaslužuje. Vi ste zaslužili ono što vam uskoro slijedi i to vam se nikako neće svidjeti. To će vam biti dovoljna pouka da ubuduće pazite na svoje postupke i da činite dobro i sebi i drugima.

Nastavak na idućoj stranici…

KARMA DOLAZI i UPOZORAVA: OVI znakovi će imati VELIKIH PROBLEMA u danima koji dolaze!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top