HOROSKOP RASTANKA: Vrijeme je za OPROŠTAJ od VOLJENE osobe! OVE znakove čeka velika BOL i TEŠKI TRENUTCI!

HOROSKOP RASTANKA: Vrijeme je za OPROŠTAJ od VOLJENE osobe! OVE znakove čeka velika BOL i TEŠKI TRENUTCI!

30 ožujka, 2023 0 By Admin

Ljubav je prevrtljiva i čudna, ponekad nam daje veliku sreću, a ponekad nepodnošljivu bol. Upravo za pripadnike ovih znakova ljubav će prijeći u bol i patnju.

Raskid ljubavne veze je ono što će obilježiti blisku budućnost ova dva znaka i za njih uskoro počinje vrijeme tuge. Ljubav je ono čega više neće biti u njihovim vezama već će prevladati razočarenje i bol…

 

LAV

Nikada još niste odustali od ljubavi i uvijek ste koristili apsolutno sve kako bi očuvali vašu ljubavnu vezu. Ljubav je za vas svetinja i osoba s kojom ste u vezi je najbitnija osoba u vašem životu.

Da li je u vašim vezama do sada postojala prava ljubav, to možda ni vi sami ne znate. Međutim, ono što znate je da ste uvijek bili spremni učiniti sve kako bi sačuvali vašu vezu.

Međutim, dolaze dani kada nećete moći učiniti gotovo ništa po pitanju vaše veze jer ljubavi među vama i partnerom već odavno nema. Svjesni ste toga već duže vrijeme ali ne želite to priznati sami sebi.

Dolazi vrijeme kada će se dogoditi ono neizbježno, kada će doći do kraja vaše ljubavne veze. Tko će biti taj koji će prvi izreči te teške riječi da je gotovo, to neće biti ni važno.

Važno će biti to da svatko krene svojim putem i potraži svoju sreću i ljubav. Ljubav ćete pronaći ali ne sa osobom sa kojom ste trenutno.

Neke stvari treba pustiti i ne obazirati se previše na njih, treba kročiti u novi život u kojem ćete pokušati pronaći ono što trenutno nemate, a to je ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav će svakako ući u vaš život pa će se ovo što vam slijedi činiti kao davni san. Međutim, do tada, pred vama je period u kojem će razočaranje i tuga biti jedini vaši saputnici .

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2