Dolazi sedmica “moći” od 20. do 26. marta: Ispred Ovna, Bika i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA

Dolazi sedmica “moći” od 20. do 26. marta: Ispred Ovna, Bika i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA

19 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tijekom ovog prvog tjedna sezone Ovna, nećete biti toliko orijentirani na posao kao što je Ovan gore, ali ćete biti orijentisani na igru, što znači da je ovo možda prvi tjedan kada ste morali stvarno pustiti kosu i samo imati dobro vrijeme. Zapravo, možda ćete otkriti da dajete sve od sebe kako biste se dobro proveli s prijateljima, obitelji ili sa svojim romantičnim partnerom… ili sa svima njima zajedno, u isto vrijeme.

Pozitivnost kod vas, najviše dolazi do izražaja i želite je unovčiti, čak i ako to nema veze s novcem. Osjećate se dobro u svom životu i nećete dopustiti da vas išta uznemiri; ako se nešto ili netko i usudi pokušati, jednostavno ćete ih ignorirati u ništavilo. Ovaj tjedan nećete biti zaustavljeni, Biče, a ovo će završiti tako da ćete imati fantastično zabavan tjedan.

 

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Možda niste obožavatelj sunca, ali ste topli prema ideji o novostima koje vam donosi proljeće i sezona Ovna. Ono što ćete primijetiti jest da se u tjednu  iznenada osjećate poletno i sretno; nešto se promijenilo u tebi, i ne možeš ne priznati da je to dobra stvar. Skloni ste sumnjati u ‘dobre stvari’, ali ovaj tjedan letite okolo s osmijehom na licu i, što je čudno — nadom u srcu.

Kad osjećate nadu, dvaput razmislite i ponekad predomislite stvari, ali ne ovaj tjedan. I što je dovoljno zanimljivo, zgrabite tu pozitivnu energiju i učinite jednu stvar koju tako rijetko činite: vjerujete. Dopustite sebi da uživate u svemu, a vama će to biti kao na odmoru, Blizanci. Bez obzira što radite, bilo da radite ili se igrate, uživat ćete u životu.

Stranice: 1 2