Ako ste Vodolija, Ribe i OVAJ znak,  ovaj ponedeljak, 20. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Vodolija, Ribe i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 20. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

19 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Mjesec u znaku Vodenjaka danas se kreće kroz vašu nesvijest, pomažući vam da pronađete veći mir i prihvaćanje svojih osjećaja, pa čak i osjećaja drugih. Vi obrađujete i odlučujete što želite umjesto da se samo pridržavate tuđih nacrta. Možda ćete primijetiti neke sličnosti ili osjećaje iz prošlosti koji se vraćaju. Ovo nije još jedna lekcija, već prilika da vidite koliko ste porasli.

Saturn je sada u vašem horoskopskom znaku sljedeće tri godine, što znači da ćete se ozbiljnije posvetiti ostvarivanju svojih snova. Vaš komunikacijski sektor danas je aktivan zbog Saturna, tako da je danas prilika da započnete neke važne razgovore koji se tiču vaših unutarnjih strasti. Ovo će biti više specifično za vezu jer Mars u Blizancima još uvijek završava veliku fazu u vašem domu i obitelji. Što više priznajete koliko ste duboko narasli, to više možete prigrliti ovog novog sebe. Sretno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

S Venerom koja je sada u vašem horoskopskom znaku, osjećate se sigurnije u sebi, što vam omogućuje da drugačije razmišljate o svojim odnosima. Više se usredotočujete na uživanje u onome što imate, umjesto da nastavljate i pokušavate pronaći ili stvoriti nešto novo. Ako je nedavno bilo poteškoća ili izazova, danas može biti prekrasno vrijeme za izlazak na spoj ili stvaranje prostora za kvalitetno zajedničko vrijeme. Teme između vašeg odnosa sa samim sobom i načina na koji vas drugi vide mogu početi dolaziti na razmatranje. Ovo je prilika da još dublje živite od svoje istine i da zapamtite da nije važno kako izgleda već samo kako se osjeća. Sretno.

Stranice: 1 2