Ako ste Vodolija, Ribe i OVAJ znak,  ovaj ponedeljak, 20. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Vodolija, Ribe i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 20. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Ponedjeljak je izvrstan dan da se ponovno posvetite svojim najdubljim strastima i izrazite svoje osjećaje unutar svojih veza. Nakon intenzivnog astrološkog tjedna, ponedeljak je ono što odaberete.

Dok Mjesec u znaku Vodenjaka križa puteve s Jupiterom, stvara prostor za ljubav i uživanje s obitelji i prijateljima, a susrest ćete se s neočekivanim stvarima. Tražit ćete ispunjenje izvan utabanih staza i osjećat ćete se otvorenima za istraživanje svojih interesa. Velikodušniji ste, otvoreni i tražite užitak. Doživjet ćete božanstvene trenutke koji će potvrditi da ste na pravom putu.

Danas tražite priče o tome da svoju istinu živite bez pardona i izdižete se iznad svega dok se zalažete za ono što želite. Ne morate sudjelovati u borbama za moć… Ali možete čvrsto stajati unutar svoje istine. Važno je razmisliti o onome što vam je najvažnije i što ste naučili. Držeći se ovih svetih istina, možete posvetiti svoje vrijeme onome što gradite kako biste stvorili život kakav želite živjeti. Ne morate dati ništa vrijeme ili energiju što nije u skladu s vašom istinom i putem.

Dodajući današnjoj snažnoj i buntovničkoj energiji, Venera i Saturn stvaraju prostor za istinsku, trajnu ljubavnu vezu gdje je energija uravnotežena i recipročna. Imate utemeljenije i ugodnije iskustvo u ljubavi i sigurniji ste u sebe. To je odlično.

Današnji dan može biti potresan ili lagan koliko god želite. Ovisi o tome za čim žudi vaša duša i koliko daleko ste spremni ići da prigrlite svoje najdublje strasti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 20. marta:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Odvojite onoliko vremena koliko vam je potrebno da dođete do daha. Kako se Saturn nedavno pomaknuo iz vašeg horoskopskog znaka, vi još uvijek obrađujete i prilagođavate se ovom novom svijetu koji sada postoji. Saturn vam je pomogao da se izliječite, demontirao je uvjerenja koja još uvijek vladaju vašim životom i potaknuo vas da zakoračite u veću istinu i iscjeljenje. Kako se pomaknuo u Ribe, vaš cijenjeni sektor, i dalje ćete vidjeti kako se mnoge teme produbljuju i pronalaze veću predanost i stabilnost u vašem životu.

Danas kada je Saturn u sekstilu s Venerom, uočavate potrebu da počnete razgovarati o tome što želite stvoriti za svoju budućnost. Kad počnete razgovarati, možete početi zajedno tkati ono što je moguće s vašim snovima. Kada vjerujete onima u vašem unutarnjem krugu da će vas podržavati i graditi s vama, također stojite na uvjerljivoj i božanskoj poziciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mjesec u znaku Vodenjaka pomoći će vam da iskoristite svoje osjećaje omogućujući vam da budete mekši i osjetljiviji nego inače, dok Mars može donijeti neke velike prilike za radost u vašem današnjem životu. Ponekad se morate boriti za ono što je najvažnije, ali sve se svodi na granice kako biste zaštitili ono što ste već stvorili za druge. Sretno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2