Ako ste Ribe, Vodolija i OVAJ znak,  ova nedelja 19. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Vodolija i OVAJ znak, ova nedelja 19. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

18 ožujka, 2023 0 By Admin

Kako se kvadrat Venere i Plutona nastavlja razdvajati danas, možda će postojati neka jasnija razumijevanja dinamike odnosa oko vas. A ljubomora ili strah mogu podići svoje ružne glave. Prihvatiti sve to i umjesto skrivanja ili izbjegavanja, prihvatiti to sa sposobnošću da po potrebi smanjite svoje gubitke je ono što će vas pripremiti za sljedeći korak vašeg putovanja.

Ova energija je pojačana Marsom u Blizancima u kvadratu s Merkurom u Ribama, što predstavlja ovo. Ponekad vas Mars i Merkur mogu natjerati da odsiječete više nego što ste namjeravali. Međutim, odluke koje dolaze iz ove planetarne energije uključuju samo one izbore koje ste neko vrijeme izbjegavali donijeti. U tom smislu, što se odluka dulje odgađa, to će ona morati biti dramatičnija.

Čak i unutar sve te energije koja signalizira i potiče promjenu, Sunce u Ribama je još uvijek u svojoj božanskoj mirnoj zajednici s Merkurom i Neptunom u Ribama. Dana vam je mogućnost da vjerujete putu naprijed čak i ako ne vidite svaki korak. Ali kada je riječ o božanskom putovanju sebe, ti se sljedeći koraci pojavljuju samo dok nastavljate hodati naprijed.

Iako se može činiti kao slijepi skok vjere, to je onaj u kojem ste u potpunosti podržani. Iskoristite današnji dan da oslobodite bilo što ili bilo koga tko donosi više kaosa ili negativnosti nego radosti, mira ili ljubavi. Čak i ako se osjećate kao gubitak i odluka koju morate procesuirati, sjetite se najčešće da su te situacije one koje ste skloni puno više dobiti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 19. marta:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Saturn je nedavno prešao u vaš znak na sljedeće tri godine, a danas je ključni korak da vidite kako će ova nova energija utjecati na vas. Saturn u Ribama djeluje drugačije nego u drugim znakovima. I iako nema sumnje da ćete naporno raditi na ostvarenju svojih snova tijekom ove faze, također ćete se i sami osjećati bogatije. Saturn na ovom mjestu pomaže vam da se posvetite, usredotočite i shvatite stvari malo ozbiljnije nego što vaša sanjarska priroda često dopušta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas kada se Saturn križa s Venerom u Biku, vladat će teme koje okružuju vaše unutarnje snove i komunikaciju. Venera se upravo pomaknula i još uvijek može stvoriti neke ah-ha trenutke između onoga kako ste ili želite da vas svijet vidi i onoga što vam je od najveće vrijednosti. Ovo bi mogao biti dio vaše veće lekcije, koja će se nastaviti sve dok Pluton sljedeći tjedan službeno ne prijeđe u znak Vodenjaka.

 

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Venerin nedavni pomak promijenio je fokus s važnih razgovora u vašim vezama na fokusiranje više na intimnu stranu ljubavi. Ovo je bilo i bit će vaše područje fokusa do 2026., kada se Uran pomakne iz Bika. Do tada, konačno ste na mjestu da si dopustite dar konačnog stvaranja onoga što ste oduvijek željeli. Današnja igra energije između Riba, Bika i Blizanaca pomaže vam da stvorite osobniji, intimniji život kakav ste oduvijek željeli, ali ste ga odgovorili.

Sada kada se Saturn pomaknuo iz vašeg znaka, a Pluton je skoro završio sa svojim vremenom u najdubljem dijelu vaše karte. Sada ste u poziciji da preuzmete sve što ste naučili i što je izašlo na površinu i napravite nešto lijepo toga. Srećom po vas, to će isto učiniti i za vaš odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dok je Venera bila u Ovnu, možda je fokus bio na otkrivanju i poštivanju dubljih istina u vama. Ovan vlada nesvjesnim u vašem životu, pa dok je Venera ovdje, mogli biste biti tajnovitiji u vezi svojih ljubavnih veza. Ili željeti zadržati neke svete osjećaje za sebe. Što si više dopustite da poštujete svoju istinu, čak i ako je još niste spremni podijeliti, to više možete prigrliti svoju autentičnu prirodu.

Dok Venera mirno sjedi, prebacujući se iz Ovna u vaš znak Bika, to je prilika da dublje shvatite što je utjecalo na vaš proces ljubavi prema sebi. Ili čak na život prema vašim strastima. Pluton se probija iz dijela vaše karte koji upravlja istraživanjem, avanturama i učenjem. Kako se to događa, trebali biste se osjećati svjesniji i sigurniji u ono što vam je potrebno da biste se osjećali ispunjeno i sretno. Današnje supernabijene smjene važne su jer vam pomažu uvidjeti da je istina uvijek tu. Morate biti spremni na to. Sretno.