Zvijezde su odlučile nagraditi OVOG znaka i ostvariti želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

OVAN

Rado biste promijenili našu tehniku, ali stvari nisu iste na dva različita mjesta, iako izgledaju slično, i ne možete baš uočiti razliku iz ovog stajališta.

Proveli ste neko vrijeme analizirajući pojedinosti, svjesni da ne postoji izbor koji bi se potpuno razlikovao od prethodnog, baš kao što nema rizika da se prošlost ponovi ako su izvučene lekcije.

 

BIK

U posljednjih nekoliko dana niste se nosili sa svojim emocijama tako dobro kao inače, a neočekivane situacije iz dana u dan izranjaju iz vašeg unutarnjeg svijeta. Ostanite fleksibilni za svoje unutarnje potrebe i za stvari koje vaše vlastito Ja ima tendenciju dijeliti s Venerom na štetu u Ovnu.

Dali ste dovoljno promjena nekome tko ih je zloupotrijebio ili krivo shvatio vaše potrebe. Proces je prilično jednostavan kada razmislite o tome i sve što vam uistinu treba je neka udaljenost od ljudi koji nisu toliko dostupni kao što ste mislili da će biti.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dali ste vrijednost važnim riječima, uvidjevši njihov potencijal i držite se fokusa koji ih čini moćnima. Ako osoba ispred vas ne sluša, pobrinite se da prepoznate trenutak kada trebate prestati pričati i početi shvaćati svoje napore ozbiljno.

Ne možete poništiti ono što su drugi učinili. Prihvatite vlastite emocije, obradite ih i vidite koja je njihova poruka. Možda vam je bolje na udaljenosti od nekoga koga volite.

 

RAK

Ne možete reći jesu li vas neki osjećaji odveli u pravom smjeru ili ste bili zavedeni nečijim imperativima i mišljenjima. Ne obraćajte previše pozornosti na ono što netko u vašem životu govori ako njegovo srce nije uloženo u razumijevanje vašeg pravog položaja.

Niste raspoloženi za male razgovore ili nepotrebno planiranje koje vas neće dovesti do cilja. Možete učiniti puno više ako šutite i usredotočite se na praktične korake koje želite napraviti.

 

 

LAV

Početak nije uvijek tako očigledan i prvi koraci napravljeni iz ljubavi obično vode u pozitivnim smjerovima i prema ispunjenju vaših želja. Život doista nije tako kompliciran kada razmislite o tome, čim se vaše veze s prošlošću prekinu i inhibicije negativnih uvjerenja ostave po strani.

Prevladavate neke vrlo duboke unutarnje procese. Uzmite si vremena i koliko je potrebno samoće kako biste se mogli nositi s emocijama i metabolizirati ih, jednu po jednu.

 

 

DJEVICA

Niste baš sigurni kako ćete se nositi sa situacijom, ali čak i s maglovitom budućnosti, odlučni ste i želite napraviti prvi korak. Stvari trenutno izgledaju dobro, ali razne vrste emocija mogle bi vam se prišuljati u danima koji dolaze.

Ovo je dobar trenutak da učinite sve što možete, slijedite svoje prioritete i odlučite ne gubiti vrijeme na stvari koje vam neće donijeti praktičnu korist koja vam je stvarno potrebna.

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde su odlučile nagraditi OVOG znaka i ostvariti želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top