Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. mart

17 ožujka, 2023 0 By Admin

Kako Venera ulazi u Bika na današnji dan, mnogi od nas će otkriti da su naši ljubavni životi zauzeli prilično lagodan i pomalo ‘opušten’ stav. Ovo je možda upravo ono što neki parovi trebaju – prilika da ga smanje. Skloni smo biti toliko zaokupljeni našim životima, svojim poslom i svim dramama koje su naizgled beskrajne da zaboravimo jednu osobu koja je uz nas u svemu tome: naše partnere. Tijekom Venere u Biku, imamo priliku ukloniti buku iz sobe kako bismo se mogli potpuno usredotočiti na jednostavnost onoga kako je voljeti nekoga.

S Venerom u Biku, znakovi zodijaka će se osjećati kao da se nešto pokvarilo na pravi način. Napetosti više nema, kao ni stresa i tjeskobe, a osjećaj je dobrodošao i cijenjen. Danas je dan kada se parovi istomišljenika mogu jednostavno opustiti zajedno bez osjećaja potrebe da ‘razgovaraju o stvarima’. To ne znači da ćemo danas potiskivati svoje misli, o ne; to, međutim, znači da ćemo dati prioritet onome što je važno i o čemu jedva čeka drugi dan da se o tome priča.

Danas ne vršimo nikakav pritisak na naše partnere. Ne želimo da učine ovo ili ono, a niti nam ne stavljaju pretjerani stres na tanjur. To je samo chill okruženje, a ako ste danas jedan od spomenutih horoskopskih znakova, možda ćete primijetiti da je sve baš onako kako treba biti. Nitko jedni drugima ne ide na živce i nitko ne postavlja nikakve apsurdne zahtjeve. Za vrijeme Venere u Biku opuštamo se, uživamo i cijenimo.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 18. marta:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jedina stvar u kojoj stvarno uživate kod osobe s kojom ste je to što je spremna jednostavno opustiti. Trebaju vam ovakvi dani, a posljednje što želite je da uđe drama i poremeti zasluženi mir. Tijekom Venere u Biku, imat ćete dosta slobodnog vremena koje možete provesti s osobom koju volite. A primijetit ćete da je jedan od razloga zašto toliko volite tu osobu to što ona to MOŽE pustiti. S nekim ste tko može odustati od svog uporišta u bilo kojem pitanju koje im kvari dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A budući da je inteligentan može pustiti ljubav da teče, umjesto da joj stane na put. Venera u Biku tako dobro funkcionira za vas u vašem ljubavnom životu, Blizanci, jer skida pritisak s vas, a posljednje što vam treba ovih dana je još više pritiska. Jesam li u pravu?

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2