Expand To Show Full Article
Slijede dani kada će OVA 2 znaka počastiti LJUBAVNA KARMA, dok će OVAJ morati odlučiti kako dalje, jer više nema ljubavne iskre u vezi! -

Slijede dani kada će OVA 2 znaka počastiti LJUBAVNA KARMA, dok će OVAJ morati odlučiti kako dalje, jer više nema ljubavne iskre u vezi!

OVAN

Možete ostaviti po strani sve svoje praktične sklonosti ako želite uspjeti izaći s osobom svojih snova. Planeti vas pozivaju da postanete manje suptilni u svom pristupu romantici. Možete zaboraviti glumu Pepeljuge samo na trenutak, i umjesto toga se obući da ostvarite, užitak koji si rijetko dopuštate, jer ne volite biti u centru pažnje.

 

BIK

Obično ste vješti u podnošenju ljepota u odnosima i u izglađivanju grubih mrlja mnoštvom dobronamjernih floskula. Ali energija može skrenuti vašu pozornost na potrebu da budete iskreniji u pogledu svojih osjećaja prema voljenoj osobi. Ljudi mogu vidjeti kada niste doista iskreni i osjetit će da su na neki način potkradeni.

 

BLIZANCI

Možda ćete imati taj neugodan osjećaj, iako niste sasvim sigurni zbog čega se osjećate sumnjičavo. Sigurno ćete osjetiti potrebu istražiti neku vrstu mučne sumnje. Što više vaša voljena osoba ispovijeda svoju nevinost, to ste više nesigurni. Istina je da vjerojatno nema potrebe za brigom, ali morate razgovarati kako biste postigli to razumijevanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Planeti se urote kako bi napravili ugodnu večer. Ta posebna osoba koja izgleda kao da ima svu romantiku, suptilan šarm, savršen smisao za odijevanje i najdivniji intiman stil, mogla bi vas oboriti s nogu. Budući da se sve ovo čini predobro da bi bilo istinito, možda je bolje pričekati barem nekoliko dana prije nego potpuno izgubite glavu.

 

LAV

Ovo su dani kada biste mogli shvatiti što vam je nedostajalo u određenoj vezi. Primjećujete da, iako na površini sve izgleda u redu, postoji jasan nedostatak prave strasti. Ona iskra zbog koje žudite jedno za drugim kada si izvan vidokruga više nije tu. Sada morate odlučiti što učiniti u vezi s tim.

 

DJEVICA

Čini se da vas energija dana potiče da budete još tajnovitiji. Znate da vaš partner mrzi kad se nađete u jednom od takvih raspoloženja i ponašate se poput raka pustinjaka zatvorenog u vlastitoj maloj ljušturi. Dakle, što će vam trebati da se trgnete iz toga i ponovno počnete komunicirati? Možda povlačenje određenih posebnih usluga!

Nastavak na sljedećoj strani…

Slijede dani kada će OVA 2 znaka počastiti LJUBAVNA KARMA, dok će OVAJ morati odlučiti kako dalje, jer više nema ljubavne iskre u vezi!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top