Pred OVIM znacima su najljepše ljubavne promjene do sada – zvijezde im spremaju ljubavna čuda!

Pred OVIM znacima su najljepše ljubavne promjene do sada – zvijezde im spremaju ljubavna čuda!

22 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Energija dana vas potiče da odete još malo dalje i budete samo malo odvažniji. Ustanite s tog kauča, odložite taj pečeni krumpir i smislite što možete učiniti u vezi s osobom za kojom patite tjednima. Danas imate snagu volje na dodir, pa samo trebate podići slušalicu i početi birati. Tako je lako!

 

 

BIK

Vaš problem je što u ljubavi, kao i u svemu ostalom, moraš imati od svega po dvoje. Planetarni aspekt dana govori da je ovo u redu, sve dok ste voljni nositi se s posljedicama. Ako je to po jedan partner za svaku stranu vaše osobnosti, možda ćete se jednostavno izvući. Vjerojatno ćete biti zadovoljni – ali hoćete li biti sretni?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Naredni dani donose priliku da vaša veza procvjeta. Ali morate promijeniti svoj stil. U zraku je pustolovna atmosfera, pa umjesto da ostanete unutra i gledate televiziju, potrudite se izaći van i učiniti nešto drugačije i zabavno. Iako niste poznati po svom atletizmu, pokušajte barem biti malo sportski nastrojeni.

 

 

RAK

Vaš partner je pun vatre i sumpora. Ako ste ikad bili tako lukavi i učinili nešto čak i malo zločesto, on će vam to otkriti. Njegova glasovna snaga je vrhunska, kao i njihov temperament. Jedini način da mu skrenete pozornost je da ga natjerate da govori o nečemu do čega mu je strastveno stalo.

 

 

LAV

Ovo će vjerojatno biti dani za pamćenje. Ima isti ugođaj kao i oni ljubavni romani u kojima je junakinja neraspoložena, strastvena, nestabilna i vjerojatno na tabletama za smirenje, ali zbog svega toga čini jako dobro štivo. Možda mislite da imate neke čudne sklonosti, ali vaš partner zapravo uživa u izazovu biti s vama zbog njih.

 

 

DJEVICA

Romantika ima dašak nepredvidivog. Oboje ćete htjeti surađivati ​​kako biste napravili nešto malo neobično. To može uključivati ​​odlazak na putovanje, iako vjerojatno neće biti u stranu zemlju. To bi jednako tako moglo biti putovanje pravog razumijevanja, koje će vam oboje pomoći da naučite kako se istinski odnositi jedno prema drugom.

VAGA

Romantika i ljubav dobivaju malu pomoć. Ako postoji nešto što trebate promijeniti ili transformirati u svom odnosu s voljenom osobom, onda je ovo vrijeme da to učinite. Odvedite ga na jednu stranu, možda uz domaću večeru, i razgovarajte o tome što vas muči. Prije nego što shvatite, zaljubit ćete se iznova.

 

 

ŠKORPIJA

Energija dana izvlači zavodnicu u vama. Možete lutati gore-dolje u svom najljepšem i najzavodljivijem stavu “dođi i uzmi me” i čekati sve te ponude spojeva. Još uvijek možete nositi svoju usku odjeću i dogovoriti sastanak s nekim za neki žestok i strastven razgovor, ako je moguće. Zašto čekati kada stvarno ne treba?

 

 

STRIJELAC

Vaša voljena osoba možda se osjeća malo nemirno. Može sugerirati da mu je dosta svakodnevnog sjedenja i maženja mačke ili isprobavanja vašeg najnovijeg recepta za juhu, pa bi želio učiniti nešto malo egzotično – čak i ekstravagantno. Dakle, ako to znači pristati učiniti nešto izvan svoje rutine, barem jednom pokušajte surađivati.

 

 

JARAC

Današnji dan vas dovodi na rub duboke veze ili vrlo strastvene afere. Možda već neko vrijeme razmišljate o mudrosti takvog poteza i pokušavate racionalizirati svoj izlaz iz toga. Danas bi vas emocije vrlo lako mogle svladati i možda im se nećete moći oduprijeti. Nakon ovoga neće biti povratka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš pristup ljubavi je spor i odmjeren, jer ne volite žuriti u stvarima koje mogu zahtijevati više od malo truda. Planetarni aspekt dana ukazuje na to da imate priliku osvojiti tu posebnu osobu mješavinom zavodljivo senzualnih tehnika, poput nošenja prave odjeće i suptilno primamljivog mirisa. Ali nemojte ga ostaviti predugo, jer bi vrijeme moglo isteći.

 

 

RIBE

Vaš partner možda želi da vas odveze na neko egzotično mjesto. Trenutna konfiguracija planeta omogućuje vam oboje da isplanirate budući bijeg, ali neka to bude avantura.  Morate osluškivati ​​zov divljine u svojoj duši i učiniti nešto po tom pitanju, po mogućnosti zajedno.