Tokom naredne sedmice OVI znakovi će napokon rješiti svoje ljubavne probleme. Na sreću su čekali dugo, a sada im dolazi!

Tokom naredne sedmice OVI znakovi će napokon rješiti svoje ljubavne probleme. Na sreću su čekali dugo, a sada im dolazi!

8 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom naredne sedmice: Vaša domaća scena trenutno je nedvojbeno sanjiva. Karte vam pomažu  da s lakoćom spojite ugodnu i se*si energiju. Ovo se može osjećati izuzetno nagrađujući s dugogodišnjim ljubavnikom. Ako vam se netko tek počinje sviđati, možda ćete biti spremni pozvati ga na večeru ili popiti čašicu – ili mu barem pokazati svoju domenu putem videa kako bi mogao vidjeti kako izgleda vaše okruženje. Ugodan je operativna riječ.

 

 

BIK

Tokom naredne sedmice: Veze vas mogu naučiti svemu što želite znati, pa im dođite sa svojom bilježnicom i olovkama. Možete naučiti što znači biti predan. Nije važno jeste li trenutno slobodni ili privrženi – ova mudrost može i treba ostati s vama zauvijek. Posebno važan uvid može imati neke veze s načinom na koji ste odgojeni, stoga budite otvoreni za sve.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tokom naredne sedmice: Držanje stvari blizu kuće može zadovoljiti vaše želje. Vaše poslovično ognjište je izuzetno vruće. Iako ste vjerojatno već raspoloženi da zadovoljite svoje potrebe, uspostavljanje kontakta sa svojim osjećajima moglo bi zahtijevati malo usredotočenog truda. Bilo da ste solo ili živite s partnerom, ne morate se čak ni odijevati ili izlaziti kako biste iskusili svoj puni romantični potencijal.

 

 

RAK

Tvoje vještine flertovanja su izvan ljestvice. Možda imate način s riječima koji onemogućuje ljubavniku ili simpatiji da ignorira ono što pokušavate reći. Najbolji dio? Svoje izjave možete držati kratkim i slatkim, a one će i dalje imati očaravajući učinak na željenu metu.

 

 

LAV

Zauzetost može vam pomoći da izbjegnete svoje dublje emocije u vezi s romantičnim stvarima, ali to možda neće uspjeti kako očekujete. Možda ćete biti skloni prelaziti od zadatka do zadatka na pomalo automatiziran način umjesto da namjerno razmišljate o bogatijim, smislenijim dijelovima vašeg ljubavnog života. Ipak, pronaći će vas uvid koji doista zahtijeva pažnju. Dolazak u stanje protoka mogao bi vam pomoći da prijeđete s površnog na uzvišeno.

 

 

DJEVICA

Vaša najznačajnija romantična veza, prošla ili sadašnja, vam je prva i središnja. Dobar je trenutak za intenzivan dijalog o vašim emocijama, jer možete spojiti praktično sa strastvenim na način koji dočarava dubinu vaše ljubavi. Jednako ste dobri u dijeljenju svojih osjećaja u razgovorima licem u lice kao i u pisanju, pa odaberite sami.

VAGA

Intimnost ide na sljedeću razinu, a ovaj pomak možete osjetiti na posebno konkretan način. Male stvari koje vaš ljubavnik čini za vas mogle bi dodati puno ljubavi. Sigurno vam nije potreban detaljan poklon da dokažete što netko osjeća prema vama, ali mala, slatka gesta bi mogla pogoditi mjesto – a raspoloženje je takvo da možete nježno tražiti ono što želite.

 

 

ŠKORPIJA

Romantika se eksponencijalno širi. Karta vam omogućuje da bez osjećaja krivnje posegnete za onim što se osjeća dobro. Bilo da se radi o davanju ili primanju slatkih darova od svog ljubavnika, ili jednostavno dopuštajući sebi malo dekadencije, blaženstvo je ono što je ove sedmice. Nije važno jeste li trenutno solo ili partner. Osjećati radost više ljubavi ne zahtijeva uvijek da druga osoba bude tu, upravo sada.

 

 

STRIJELAC

Slatkoća u sitnim detaljima koje dijelite sa svojim ljubavnikom može probuditi vaš osjećaj zahvalnosti. Karte vam pomažu da vidite ljepotu i duhovnu živost gesta koje biste inače mogli uzeti zdravo za gotovo. Trenutačno se radi o malim stvarima nego o velikim problemima, stoga pazite da obratite pozornost na sitnice koje vaš partner želi da vidite.

 

 

JARAC

Vrijeme je da dobijete svoj romantični sjaj. Pripremite se za beskrajnu magiju koja će prodrijeti u svaku arenu vašeg ljubavnog života. Vaši odnosi, pa čak i vaš duhovni rast, mogli bi osjetiti prednosti. Iako vaše duboke veze s drugima mogu uključivati ​​fantastičan se*s, ostanite otvoreni i za prenošenje više ljubavi koja može prenijeti vašu poruku čak i bez govora.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Povratak unatrag može vam pomoći da napredujete u vašoj vezi danas. Prošlost će vam pokazati put u vašu vrlo romantičnu budućnost. Kopajući po redovima svoje obiteljske povijesti, možete vidjeti tko ste upravo sada – netko tko zaslužuje duboku, iscjeljujuću i snažnu ljubav. Dijeljenje priča o načinu na koji ste odgojeni s ljubavnikom, dugogodišnjim partnerom ili novom simpatijom može vas puno zbližiti.

 

 

RIBE

Romantika je osvijetljena poput svijetle neonske reklame koja se upravo prvi put upalila. Iako se može činiti kao čista i nepromjenjiva magija, to je zapravo energija koju možete promišljeno optimizirati. Protočite s vibrom i pokušajte da vas ne ometa nitko tko pokušava narušiti vašu mekoću.