LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Mart: Nekome danas stiže LJUBAVNI OSMIJEH, a nekome LJUBAVNE SUZE…

OVAN

U ovom trenutku možete se uglavnom prepustiti užicima! Netko je zanimljiv u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjene plodove je teško probaviti! Uvjerite se da nećete imati posljedice zbog ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi svog ljubavnog života, iako vam se to ne čini, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti da prošla iskustva ojačaju vašu odlučnost ili naruše vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

BLIZANCI

Vaši planovi za druženje sa dragim ljudima danas bi se mogli srušiti. U ovom trenutku nemojte snažno pritiskati partnera kako biste znali razlog zašto ste pokvarili plan. Hladno sjedenje kod kuće i gledanje omiljene TV emisije ili čitanje dobre knjige jednako će vas zabaviti.

 

 

RAK

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče odnosa. Nećete razumjeti postupke i motivacije vašeg partnera. Nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva također će se vjerojatno pojaviti u vama. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja danas neće biti od pomoći. Radije, polako i situacija će se sama riješiti.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vanjski stres zbog posla i drugih aspekata života utjecat će na trenutno stanje vaše veze. Sjećate li se važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojeno, lako ćete prebroditi ovu oluju. Vaš će vam partner danas biti velika podrška iako vam može proći dosta vremena dok ne shvatite njegovu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Možda ćete imati priliku zabaviti se s onima koji su vam zaista smiješni i prirasli srcu. I takvu osobu morate izabrati za svoju srodnu dušu. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealnih figura za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, morate nešto učiniti po tom pitanju.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Mart: Nekome danas stiže LJUBAVNI OSMIJEH, a nekome LJUBAVNE SUZE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top