DNEVNI HOROSKOP za 18. Mart: Ovaj dan će jednom znaku donijeti VELIKE POSLOVNE PROBLEME, a OVOM ljubavne…

OVAN

Danas bi vaše intelektualne i izražajne sposobnosti trebale dobiti poticaj od planeta. Na primjer, izvrsno je vrijeme da organizirate svoja razmišljanja o predstavljanju projekta koji ste razmatrali mogućem suradniku, da se bavite trgovinom ili da napišete. Što se tiče vašeg privatnog života, također je dobro vrijeme za ispitivanje najnovijih događaja, čiji su određeni aspekti još uvijek nejasni.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dnevni horoskop:  U posljednje vrijeme jako se razbjesnite na najmanju provokaciju. Čini se da ste spremni izazvati opću pobunu u gotovo svim područjima svog života. No, danas počinje nešto meditativnija faza. I dalje ćete imati čvrsta uvjerenja, ali razmislite o tome da ih primijenite na sebe kao i na druge. Ako će se svijet promijeniti na bolje, morate biti živi primjer!

 

 

BLIZANCI

Pokušajte se danas ne oslanjati previše na druge. Bit će vam bolje da se sami pozabavite stvarima. Mogli biste se nadati da ćete određene zadatke prenijeti na svoju pratnju, ali danas bi oni mogli biti ometeni ili nemotivirani. Samo se sada pozabavite stvarima i uložite to dodatno vrijeme. Osjetit ćete osjećaj zadovoljstva znajući da je sve prošlo kroz vaše ruke.

 

 

RAK

Sveukupno, prognoza za danas je prilično dobra. Čini se da aspekti pogoduju utvrđivanju značenja svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana. Ovo vam je prilika da ležerno pogledate udaljenost koju ste prešli dok napredujete prema svojim ciljevima. Budući da je povoljan dan za društvene aktivnosti, zašto se ne biste okupili s prijateljima i s njima razgovarali o najnovijim događajima? – dnevni horoskop –

 

LAV

Dnevni horoskop:  Do dana postoji restriktivan osjećaj zbog kojeg se možda nećete osjećati energično kad pokrenete loptu. Nemojte se iznenaditi ako vas opterećuje osjećaj ograničenja i dužnosti. U prirodnom ciklusu stvari vrijeme odmora i razmišljanja iznimno su važni. Nemojte misliti da uvijek morate biti u pokretu kako biste napredovali. Ostavite svoju zaraćenu prirodu na jedan dan i polako.

 

 

DJEVICA

Jednostavno ne možete učiniti sve odjednom. Kako očekujete da ćete se oporaviti i smanjiti stres, a da pritom nastavite biti superzvijezda u svakom području svog života? Ne pritiskajte sebe da “nastupite” danas. Ako to učinite, vjerojatno ćete još više iscrpiti svoje rezerve. Polako, odmorite se i opustite! Zaslužili ste ovaj mali predah! – dnevni horoskop –

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 18. Mart: Ovaj dan će jednom znaku donijeti VELIKE POSLOVNE PROBLEME, a OVOM ljubavne…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top