Ako ste Ribe, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 18. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 18. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

17 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Nakon dugih šest mjeseci Marsa u Blizancima, trebali biste osjećati neku nadu da je olakšanje pred vratima. Ali to također znači da će ono što će se dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana biti jako važno. Mars u Blizancima vas usporava i pomaže vam da razmislite o tome koji su vaši unutarnji razlozi za te odluke koje donosite. Možda je to bilo frustrirajuće, ali također biste trebali više razumjeti prednosti osiguravanja da sve što stvarate bude povezano s vašim snovima i željama. Današnji kvadrat dovodi do vrhunca teme između vaših vlastitih uvjerenja i vašeg profesionalnog života i financija. Ovo će biti nešto čemu se vraćate s kraja prošle godine. Pobrinite se da sve što odlučite učiniti ili reći predstavlja vaš rast od tog vremena i bit ćete nagrađeni pozivom svemira na tu sljedeću razinu vašeg života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Danas se može činiti neodoljivim jer možete osjetiti gdje nešto završava u vašem životu. Prolazite kroz razdoblje transformacije kada ste pozvani u prostor da vidite ono što ste prethodno propustili. Ovo vam je trebalo omogućiti da živite više prema svojim uvjetima umjesto da se osjećate kao da morate podržati strukture ili uvjete kojima ste učeni.

Da biste to učinili, morate postati sigurniji u svoju istinu. Dok se Pluton slaže s Venerom u Ovnu, možete vidjeti konačne promjene u svom domu i obiteljskom prostoru. Ovan je horoskopski znak koji upravlja svim pitanjima u ovom dijelu vašeg života, i iako je tamo vjerojatno nedavno bilo nekih poremećaja, sve se događa sa svrhom. Svemir često čini nešto toliko očiglednim da to više ne možete ignorirati. Dopustite procesu transformacije ne samo kroz vaš život, već i kroz vas same, dopuštajući vam da zakoračite u najautentičniju verziju sebe koja je ikada postojala.

Stranice: 1 2