Ako ste Ribe, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 18. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 18. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

17 ožujka, 2023 0 By Admin

Danas se nešto dogodi i u tom trenutku, kao vrhunac omiljenog filma, poslije je sve drugačije. Doživljavate svijest o svojim skrivenim željama i motivacijama, uključujući fantazije ili iluzije koje možda imate. Postajete mudriji i možete nešto poduzeti. Pitanje postaje: “Koliko daleko ste spremni ići za ono u što vjerujete?” Iako je izvanredan uspjeh moguć, on također može donijeti prepreke za testiranje vaše volje, izdržljivosti i vjere. Današnja astrologija donosi nadu; trebali biste se osjećati odlučno čak i ako se dogodi trenutni neuspjeh.

Nešto se događa u većoj mjeri da vas natjera da radite za svoje snove, a s Venerom i Plutonom na suđenom posljednjem stupnju, svemir vas gura da iza sebe ostavite ono što ste prerasli. Venera i Pluton mogu donijeti borbe za moć i kontrolu u odnosima, što može predstavljati njihova ograničenja u radu s današnjom energijom. Ipak, u isto vrijeme, također vam omogućuje da vidite prave boje ljudi u vašem životu. Iako možda nećete umiriti svoj nemirni duh, osjetit ćete uzemljenost potrebnu da idete korak po korak.

Ovaj mjesec je početak i kraj jedne ere, a vi ste na rubu pronalaska svog središta. Uzemljite svoje srce i zapamtite da je sve dovelo do ovog trenutka i zbog toga ne možete pogriješiti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 18. marta:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Današnja energija će vam se pokazati blizu doma. Sunce, Neptun i Merkur su svi u vašem znaku i donose neku poticajnu energiju u pogledu vaših nada i snova. Mars sada počinje završavati svoje putovanje u Blizancima, koje pokreće teme vezane uz dom i obitelj od kraja kolovoza 2022. Mars u Blizancima pomaže vam da donesete odluke u vezi s ovim dijelom svog života i da odvojite vrijeme potrebno sve to spojiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Današnja energija donijet će žarišnu točku ili točku odluke koja će vam omogućiti da vidite više svrhe iza ovih posljednjih nekoliko mjeseci. Upamtite da kada znate tko ste, možete se pobrinuti da unesete svoje autentično ja u svaki drugi aspekt svog života.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2