6 znakova koji su SRODNE DUŠE Bika!

6 znakova koji su SRODNE DUŠE Bika!

17 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Vaga (23. rujna — 22. listopada)

Na prvi pogled, nema tone očite kompatibilnosti u ovom dvojcu zemlje i zraka. Ovo je zapravo horoskopski par koji se viđa često. Zajednički nazivnik u ovoj utakmici je Venera jer su i Bik i Vaga znakovi kojima vlada Venera.

Iako se zemlja i zrak ne miješaju dobro, veza s Venerom ovo čini solidnim spojem. Venera u Biku je “subjektivna” i prirodno privlači sve k sebi, dok je Venera u Vagi “objektivnija” i dobiva ono što želi šarmirajući sve oko sebe.

“Kada se ova dva znaka spoje, količina stvorene energije ljubavi je opipljiva”. Bik će zasigurno zadovoljiti svoje potrebe kada se okupi sa svojim kolegom u znaku kojim vlada Venera.

 

3. Ribe (19. veljače — 20. ožujka)

Ništa se ne spaja bolje s fiksnom zemljom od promjenjive vode, zbog čega su Ribe jedna od najboljih srodnih duša Bika.

Ovaj odnos je simbiotski i dinamičan. “Bik pruža stabilnost i povremenu provjeru stvarnosti koja je potrebna Ribama, dok Ribe u zajednicu donose ljubav, odanost i idealizam bez premca”.

Njihove slabosti također se značajno smanjuju kada se okupe. Ova cjelina je mnogo veća od zbroja njenih dijelova.”

Kad se Bik ili Riba zaljube, to je obično doživotno. Dakle, unatoč neizbježnim neravninama na putu s kojima će se ovo dvoje suočiti, uvijek će pronaći način da stvari funkcioniraju.

 

4. Rak

Rak kojim vlada mjesec označava osjetljivost, emocije i zaštitu. Ovo je izrazito ženstven znak koji voli njegovati i graditi obitelj. Za zemljanog Bika, rođeni Rak se čini idealnim parom jer potonji ulaže dosljedne napore da izrazi svoju ljubav i emocije koje prvi traži u predanoj vezi.

Rak se treba osjećati osigurano, neupitnu odanost, strpljenje i emocionalnu uzajamnost da bi bio ozbiljno uključen u ljubavnu vezu. Toliko dobro daju komplimente da bi to izgledalo kao bajka sa sretnim završetkom.

Oba urođenika su nježna i brižna, čvrsta i visoka kad ih partner treba u najmračnijim satima. Oni također dijele sličan ukus za finije stvari u životu i to raste kako se međusobno počnu maziti i razmaziti kako bi se jedni drugima osjećali posebno.

Rak teži vječnoj sreći i traži istinsko zadovoljstvo u nesebičnim djelima ljubavi. Bik treba osjetiti dubinu emocija i mekoću u partnerovim dodirima kako bi razvili snažnu privrženost. Sve dok Rak ostane odan i postojan u svojoj predanosti, Bik će nastojati da ovo traje cijeli život.

 

5. Škorpija

Ovaj odnos je jedan od najintenzivnijih među znakovima zodijaka. Postoji duboka ljubav, strast i emocije koje se izražavaju kroz bogat se….ni  život.

Bik i Škorpion savršen su primjer kako se suprotnosti lijepo privlače. Jedno u drugome pronalaze utjehu koju traže u naručju svojih najmilijih. Dok Škorpion juri za nepoznatim, okultnim i svime što je skriveno na vidiku, Bik se bavi materijalnim užicima života.

Kako Škorpionom vlada Mars, a Bikom Venera, dogodi se luda se…..na napetost koju doživljavaju u međusobnom društvu, kao da su svjesni što svaki traži za konačno ispunjenje. Bik pruža stabilnost i pouzdanost koju vodeni Škorpion želi u dugoročnoj vezi.

Škorpion želi nekoga tko može osvojiti njihovo povjerenje i učiniti da se osjećaju sigurno i zaštićeno. Ovo su vrlo popustljivi znakovi s dubinom i tvrdoglavošću s kojima se malo tko može povezati, što ih čini najidealnijim spojem koji su mogli pronaći.

 

6. Jarac

Bik i Jarac su zemljani znakovi koji predstavljaju financijsku ili materijalnu sigurnost. Oni su strpljivi, predani, vrijedni i agresivni pojedinci koji jure svoje snove i žele ih ostvariti u životu. Ovi znakovi su potencijalne veze srodne duše koje mogu razumjeti i povezati se s očekivanjima jedni drugih od života.

Jarci su privučeni Bikom zbog slične intelektualne kompatibilnosti prvo prije nego što se među njima razvije se…..na napetost ili privlačnost. Vjeruju u praktičan pogled na život koji im omogućuje da svoja očekivanja zadrže utemeljenima umjesto da razbacuju stvari u nesrazmjeru s nerealnim nadama i snovima.

Oba ova znaka su učinkoviti radnici ili poduzetnici što im pomaže da ublaže rizike i izbjegnu teškoće kišnih dana. Logično, to im omogućuje da traže veće ispunjenje u svojoj vezi koja je dugoročno održiva.

Ozbiljni su po pitanju ljubavi i života i iskreno će izvršavati svoje obveze. S…s je za ovaj par cjelonoćna afera jer su vrlo popustljivi i aktivni između plahti.

Bik može motivirati hladnog Jarca da ostvari svoje ambicije, izrazi svoju ljubav, cijeni ljepotu i umjetnost, a Jarac može voditi Bika da se oslobodi sklonosti odugovlačenju i postane discipliniraniji u pogledu svoje moći, društvenog položaja i prestiža.

Stranice: 1 2