U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

VAGA

U ovom ćete se trenutku suočiti s brojnim financijskim zahtjevima svoje obitelji. To je vaša obaveza prema obitelji i morat ćete ih ispuniti. Morate shvatiti da iako izgledaju puno, zapravo su opravdane. Ali ne brinite, bit ćete više nego sposobni ispuniti sva očekivanja i to će na kraju ojačati vaše odnose.

 

ŠKORPIJA

Avanturistički ste nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj na slijepo. Ispast će to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas držati vezane za mjesto događaja, ali uskoro će prestati. Netko pametan i privlačan uskoro će ući u vaš život do tada samo uživajte.

 

STRIJELAC

Postoji mogućnost da ćete postati manje pristupačni. Vrijeme nije najpogodnije za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati atmosferu da ne želite da vas se uznemirava. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili vas iznenada posjeti netko blizak iz vaše prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Postoji velika mogućnost da će se treća osoba sa zlim namjerama pokušati umiješati u vaš odnos. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Dakle, sve informacije o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepse. Možda ćete biti meta ljubomore i prevare zbog svog partnera. Trebate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

VODOLIJA

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor partnera i onda to pokušavati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno paziti da ne dopustite partneru da dominira vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

RIBE

Od vitalne je važnosti da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nakupljaju zablude. Pokušajte s većim stupnjem otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pripazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu/njoj.

U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top