U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

OVAN

Stres se gomilao u vašoj vezi i vi ste se trudili da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i nagomilanu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Dok je sve otvoreno, moći ćete donijeti neke važne odluke u vezi s napretkom vaše veze.

 

BIK

Ako ste sanjali da uživate u nekim romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, vidite dobru priliku. Uživajte zajedno bilo u granicama vašeg doma ili negdje blizu prirode. Nježno svjetlo, mirisi i meke draperije ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo napred. Sigurno ćete se lijepo provesti.

 

BLIZANCI

Zanimljiva je faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine da još više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se sada upuštati u izradu planova. Samo se prepustite toku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Sada će vjerojatno doći do komplikacija u vašoj romantičnoj vezi. Morate se čvrsto obuzdati jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koju osjećate prema svom partneru, a koja je zakopana pod brdom stresa. Održavanje dobre ravnoteže između samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

LAV

Ovo je prilično jedinstveno vrijeme za vas jer ćete možda po prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su jako zaljubljeni žele svoju vezu podići na višu razinu planiranjem ceremonije kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se s pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

 

DJEVICA

Društvena energija je visoka pa biste mogli upoznati ljude zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Pokušajte nešto novo jer dosada ulazi u vašu vezu. Profesionalni poslovi odvijaju se ogromnom brzinom i vi ste uhvaćeni u vrtlog. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

Nastavak na sljedećoj strani…

U život Škorpije ulazi netko privlačan, Vodolija griješi i imat će probleme, a evo tko će najviše uživati u čaroliji ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top