Expand To Show Full Article
U narednih sedam dana OVI znaci će upoznati svoju SRODNU DUŠU kraj koje će ostariti, a OVAJ znak će svoje mjesto naći kod BIVŠE LJUBAVI! -

U narednih sedam dana OVI znaci će upoznati svoju SRODNU DUŠU kraj koje će ostariti, a OVAJ znak će svoje mjesto naći kod BIVŠE LJUBAVI!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Trebali biste se osjećati sve snažnije ovog tjedna kako napreduje. Planetarna konfiguracija pomaže vam da budete autentični.

Bilo da prekidate ili započinjete netradicionalnu vezu, osjećate se jačim nego što ste imali tijekom proteklog perioda. Dakle, počnite govoriti svoju istinu i rješavati značajna pitanja u svom romantičnom životu. Postojeća veza može uključivati ​​postavljanje nekih krutih granica i više ne nositi teret popravljanja partnera.

To je tjedan unutarnje snage i odlučnosti slijediti vlastiti put bez obzira kamo on vodi.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Koliko god vam se možda ne sviđalo iskoračiti iz životnih rutina koje vam pomažu da se osjećate sigurno, položaj planeta će se pobrinuti da to učinite. Potražite područja u kojima ste se odrekli svoje moći u odnosima tako što niste govorili svoju istinu ili pokušavali učiniti sve sretnima svojim izborima.

Ova faza vašeg života je u tome da shvatite da možete pokušati održati mir pod svaku cijenu, ali često dolazi do stvaranja kaosa u područjima koja vam najviše znače. Zato odabir sebe postaje prioritet ovog tjedna. Dopustite sebi da počnete više zagovarati u svojim odnosima kako biste se uistinu osjećali da vas partner vidi i čuje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Koliko god pokušavali sebe nagovoriti da budete sretni, to ne znači da jeste. Ovotjedni pomak svodi se na to jeste li iskreni prema sebi u vezi sa svojim osjećajima u životu i svojim romantičnim izborima. Priznanje da nešto nije ono što istinski želite je prvi korak u stvaranju toga.

Da biste to učinili, morate biti iskreni prema sebi i vjerovati da ono o čemu sanjate postoji. Položaj planeta osvjetljavat će vaše romantične veze, kako prošle, tako i sadašnje. Dakle, prikladno je vrijeme da razmislite o tome što istinski želite i trebate od nekoga u svom životu da počnete poduzimati korake da to komunicirate.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo bi mogao biti ključan tjedan za otpuštanje određene veze ili čak ideje o onoj koja vas sputava, pogotovo od početka godine. Položaj planeta i planetarni tranziti aktiviraju vaš fokus da se prebacite na vaš romantični život. Tema obaveza posebno će vam se pojaviti ovaj tjedan jer je vrijeme da se oslobodite ideje da možete zadržati stvari onakvima kakve jesu i još uvijek pronaći sreću.

Promjena je u početku uvijek ometajuća, ali obično je i oluja koja vam je potrebna da dođete do svjetlijih dana. Čak i ako vam se vrijeme ne čini pravim, nemojte se bojati jednostavno pustiti i prepustiti se procesu u kojem ste već.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Uvijek se osjećate snažnije i punije energije tijekom ove sezone. Ali to ne znači da ste u konačnici odlučili za ono što želite. Dio ove zbrke je ne znati kako uzeti sve što ste naučili ili primijetili o ljubavi i pretvoriti to u nešto što želite provesti vrijeme stvarajući u svom životu.

Također može postojati neka oklijevanja u vašim vlastitim osjećajima. Koliko god vi željeli tom partneru, posao na spojevima može vam se, na primjer, činiti neodoljivim. Ovaj tjedan bi trebala doći veća jasnoća. To će vam omogućiti da se osjećate usmjerenije i sigurnije u odlučivanju što želite u ovom trenutku, čak i ako ne možete vidjeti što to znači u budućnosti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

S obzirom na položaj planeta komunikacija i razmišljanje o vašim odnosima bit će na visokom nivou.

Možda nije zato što ste u idealnoj vezi ili čak pokušavate biti. Umjesto toga, moglo bi vam ponuditi prednost da dublje pogledate svoje prethodne izbore i kako su oni promijenili one koje trenutno donosite.

Neka godišnja doba vašeg života odnose se na ljubav, a druga na otkrivanje onoga što volite. To može značiti da sada gledate na izgradnju tog lijepog ispunjenog života kako biste se osjećali bolje za dobrodošlicu u vezu. Samo budite sigurni da i vi uzimate u obzir sav svoj rast.

Nastavak na sljedećoj stranici…

U narednih sedam dana OVI znaci će upoznati svoju SRODNU DUŠU kraj koje će ostariti, a OVAJ znak će svoje mjesto naći kod BIVŠE LJUBAVI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top