U narednih sedam dana OVI znaci će upoznati svoju SRODNU DUŠU kraj koje će ostariti, a OVAJ znak će svoje mjesto naći kod BIVŠE LJUBAVI!

U narednih sedam dana OVI znaci će upoznati svoju SRODNU DUŠU kraj koje će ostariti, a OVAJ znak će svoje mjesto naći kod BIVŠE LJUBAVI!

30 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U narednih sedam dana: Trebali biste se osjećati sve snažnije ovog tjedna kako napreduje. Planetarna konfiguracija pomaže vam da budete autentični.

Bilo da prekidate ili započinjete netradicionalnu vezu, osjećate se jačim nego što ste imali tijekom proteklog perioda. Dakle, počnite govoriti svoju istinu i rješavati značajna pitanja u svom romantičnom životu. Postojeća veza može uključivati ​​postavljanje nekih krutih granica i više ne nositi teret popravljanja partnera.

To je tjedan unutarnje snage i odlučnosti slijediti vlastiti put bez obzira kamo on vodi.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Koliko god vam se možda ne sviđalo iskoračiti iz životnih rutina koje vam pomažu da se osjećate sigurno, položaj planeta će se pobrinuti da to učinite. Potražite područja u kojima ste se odrekli svoje moći u odnosima tako što niste govorili svoju istinu ili pokušavali učiniti sve sretnima svojim izborima.

Ova faza vašeg života je u tome da shvatite da možete pokušati održati mir pod svaku cijenu, ali često dolazi do stvaranja kaosa u područjima koja vam najviše znače. Zato odabir sebe postaje prioritet ovog tjedna. Dopustite sebi da počnete više zagovarati u svojim odnosima kako biste se uistinu osjećali da vas partner vidi i čuje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Koliko god pokušavali sebe nagovoriti da budete sretni, to ne znači da jeste. Ovotjedni pomak svodi se na to jeste li iskreni prema sebi u vezi sa svojim osjećajima u životu i svojim romantičnim izborima. Priznanje da nešto nije ono što istinski želite je prvi korak u stvaranju toga.

Da biste to učinili, morate biti iskreni prema sebi i vjerovati da ono o čemu sanjate postoji. Položaj planeta osvjetljavat će vaše romantične veze, kako prošle, tako i sadašnje. Dakle, prikladno je vrijeme da razmislite o tome što istinski želite i trebate od nekoga u svom životu da počnete poduzimati korake da to komunicirate.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo bi mogao biti ključan tjedan za otpuštanje određene veze ili čak ideje o onoj koja vas sputava, pogotovo od početka godine. Položaj planeta i planetarni tranziti aktiviraju vaš fokus da se prebacite na vaš romantični život. Tema obaveza posebno će vam se pojaviti ovaj tjedan jer je vrijeme da se oslobodite ideje da možete zadržati stvari onakvima kakve jesu i još uvijek pronaći sreću.

Promjena je u početku uvijek ometajuća, ali obično je i oluja koja vam je potrebna da dođete do svjetlijih dana. Čak i ako vam se vrijeme ne čini pravim, nemojte se bojati jednostavno pustiti i prepustiti se procesu u kojem ste već.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Uvijek se osjećate snažnije i punije energije tijekom ove sezone. Ali to ne znači da ste u konačnici odlučili za ono što želite. Dio ove zbrke je ne znati kako uzeti sve što ste naučili ili primijetili o ljubavi i pretvoriti to u nešto što želite provesti vrijeme stvarajući u svom životu.

Također može postojati neka oklijevanja u vašim vlastitim osjećajima. Koliko god vi željeli tom partneru, posao na spojevima može vam se, na primjer, činiti neodoljivim. Ovaj tjedan bi trebala doći veća jasnoća. To će vam omogućiti da se osjećate usmjerenije i sigurnije u odlučivanju što želite u ovom trenutku, čak i ako ne možete vidjeti što to znači u budućnosti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

S obzirom na položaj planeta komunikacija i razmišljanje o vašim odnosima bit će na visokom nivou.

Možda nije zato što ste u idealnoj vezi ili čak pokušavate biti. Umjesto toga, moglo bi vam ponuditi prednost da dublje pogledate svoje prethodne izbore i kako su oni promijenili one koje trenutno donosite.

Neka godišnja doba vašeg života odnose se na ljubav, a druga na otkrivanje onoga što volite. To može značiti da sada gledate na izgradnju tog lijepog ispunjenog života kako biste se osjećali bolje za dobrodošlicu u vezu. Samo budite sigurni da i vi uzimate u obzir sav svoj rast.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Bilo je ovo snažno vrijeme da razmislite o svemu. To je zato što konačno, s promjenom energije planeta, možete dobiti bolju perspektivu i razumijevanje zašto se sve moralo dogoditi na način na koji se dogodilo.

Ovdje se zapravo radilo o tome da ste zakoračili u svoju vrijednost na nov i uzbudljiv način kako biste se mogli početi usklađivati ​​s odnosima koji će poštovati taj rast unutar vas.

Iako vam je u odnosima sve više na reciprocitet, uvijek ste skloni stajati na ploči za odnos, dok je učenje da zaslužujete drugoga nešto što morate znati. Mnogo toga se promijenilo u vašem romantičnom životu, i iako se možda osjećao kao vrtlog, bitno je da se osvrnete i vidite koliko ste daleko stigli.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Sada ste u vrućoj stolici, a koliko god se stvari promijenile, nisu ni blizu gdje će biti u bliskoj budućnosti. Položaj planeta pokazat će koliko vaš osjećaj za sebe usmjerava vaše izbore u vezi.

Kada još niste bili svjesni svoje povrijeđenosti, birali ste partnere koji su vas povrijedili. Ali sada kada ste učinili toliko iscjeljenja, vaši izbori u vezi počet će se usklađivati ​​s tom ažuriranom verzijom vas samih.

Samo pazite da ne visite na povrijeđenosti jer niste sigurni tko ćete biti bez nje. Velik dio ovog novog poglavlja vašeg života uistinu je voljen na sve načine na koje želite i trebate, ali da biste primili taj dar, morate biti sigurni da ste u potpunosti usklađeni sa svojim ozdravljenjem, a ne ranjavanjem.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Sa svojom željom da istinski uživate u životu, često se možete osjećati kao da trebate ili biste trebali biti odgovorniji. Dakle, vaše se njihalo pomiče iz bezbrižnosti i lutanja u preopterećenost i gubljenje sebe. Ali ravnoteža nije jedno ili drugo. Ne radi se o fantastičnoj vezi ili ispunjenoj karijeri, već o tome kako upravljati sobom i svojim životom kako biste imali ravnotežu i jednog i drugog.

Postupno će vaš fokus ovog mjeseca početi premještati na dom, obitelj i romantične teme. Ovaj tjedan nudi vam ključan trenutak da možete tražiti ono što istinski želite i trebate.

U svojim romantičnim vezama žudjet ćete i trebat ćete više slobode i uzbuđenja.

Ipak, primajući to, morate napraviti mjesta za svoj radni život. Jedno je osjećati se uspješnim kao zaposlenik, ali drugo je tako osjećati tko ste i kako se pojavljujete za one koji su vam najvažniji.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kako se svemir udaljava od toga da vam pomaže da se osjećate dobro u vezi s izborima koji nisu previše dobri za vas, život će početi otkrivati ​​više mogućnosti. Ovo je tjedan kada morate prepoznati da se često možete prodati malo u odjelu za odnose ako odaberete samo ono što smatrate da morate. Samo zato što ste odabrali vezu ne znači da je ona najbolja za vas.

Kako rastete, učite i liječite se, prirodno ćete težiti različitim odnosima. Ne dopuštajući sebi da ih slijedite samo zbog prethodnog dogovora, zaključava vas na mjestu na kojem se vjerojatno više ne osjećate kao da pripadate.

Ovaj tjedan je sve o tome da vidite opcije koje postoje.

Bilo da se radi o spoznaji istine vaše trenutne situacije ili konačnom ozdravljenju od prekida i uvidu da postoji toliko mnogo drugih opcija. Zaključak: Dolazi zatvaranje i više optimizma jer odjednom shvatite da imate izbor o tome s kim ćete imati odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovog tjedna dolazi puno radosti. Ipak, to također donosi probleme oko ravnoteže unutar veze. To može biti da li se čini da ste oboje podjednako uloženi.

Dio ovoga može izazvati neke rane iz prošlosti za vas. Uskoro ćete vidjeti da je ono kroz što prolazite znatno drugačije od onoga što ste doživjeli u prošlosti.

Ali to ne znači da još uvijek nema više posla. Odvojili ste vrijeme da pristupite onome što se trenutno događa u vašem životu jer niste željeli brzo reći nešto što se ne može vratiti.

Ovaj tjedan donosi priliku da se pozabavite korijenima onoga kroz što prolazite. Zapamtite da vaš trenutni partner nije poput vašeg bivšeg, pa bi način na koji mu pristupate, pa čak i objektiv kroz koji ga gledate, trebao biti drugačiji.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovog tjedna dosta znakova će se osjećati baš kao i vi. Nije bilo najlakše, jer ste primijetili da ne može svatko u potpunosti prihvatiti ono što smatra da vi možete. Možda je u posljednje vrijeme postojala neka emocionalna distanca s vašim partnerom. Nije zato što je nešto nužno pogrešno.

Ipak, potrebno mu je vrijeme za obradu vlastitih stvari, uključujući svoje osjećaje prema vama.

Ovaj bi tjedan trebao donijeti neki preokret, pogotovo ako je postojao aspekt u kojem vaš partner nije prihvatio svoje autentično ja, što je utjecalo na vezu. Kako se vraća više unutarnje snage i hrabrosti da se usrećite, vaš će partner ili budući partner to osjetiti i ispuniti priliku.

Koliko god vam se činilo sanjivim, to je to često pravi izazov. To znači da bi se emocionalna intimnost i komunikacija trebali vratiti do kraja tjedna. Ako ste čekali da vaš partner preuzme odgovornost i bude odlučniji, ovo je vrijeme kada ćete to vidjeti. Sve je u tome da pustite komadiće da sjednu na svoje mjesto.