Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 17. mart

16 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Dana kao što je današnji malo je, ali ako ste pametni — a JAKO ste pametni, Blizanci, iskoristit ćete današnji tranzit, Mjesec u trigonu s Venerom. Izvući ćete najbolje od dana. Smatrate da je vaš partner prijemčiv i kreativan, što za vas predstavlja najbolje od oba svijeta.

Za vrijeme Mjeseca u trigonu Venera možete se slobodno izražavati, a veselit će vas i činjenica da je vaš partner na lopti. On je jednako pametan kao i vi, i kad ugleda dobru priliku, uskoči je, baš kao ti radiš. A današnja vam prilika nudi priliku da volite jedno drugo bez osuđivanja ili obrane.

Dobar je dan da prihvatite ono što imate, jer ono što imate je briljantno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Zbog svog truda koji ste vi i vaš partner učinili da poboljšate svoju romansu, požnjet ćete plodove svog truda tijekom Mjesečevog trigona s Venerom 17. ožujka 2023. Ono što će biti vidljivo jest da ste oboje na istoj stranici; želite najbolje za vezu i ništa manje neće biti od koristi. Ako se pojavi problem, oboje ćete ga ljubazno riješiti. Nitko od vas se ne želi boriti ili čak povući na ovaj dan.

Ovo je jako dobro vrijeme za putovanje ili barem za planiranje jednog. Nebo je granica za vrijeme Mjeseca u trigonu Venera, a budući da je vaš horoskopski znak jedan od sretnika, tu ćete sreću iskoristiti na sve prave načine. Ne sumnjaj u ono što vidiš, Raku.

Na putu ste velikih poboljšanja u svom ljubavnom životu. Danas je vrlo sretan dan za vas i vaše.

Stranice: 1 2