NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. Marta: OVA 4 znaka će napokon moći reći da su PRONAŠLI SVOJU SREĆU i MIR!

OVAN

Rasprave i dijalozi kojima počinje ovaj tjedan ne čine se previše plodonosnima do kraja. Ako ne implementirate energiju u posao bez razgovora, dobre ideje bi vas mogle proći, a ljudi s kojima biste željeli raditi mogli bi potpuno izgubiti interes za temu. Ostanite praktični i držite noge na tlu umjesto da raspršite svoj um.

Neke stvari nisu tako teške kao što se čine, uz odgovarajuću brigu o sebi i razumijevanje problema koji se naglašava. Imajući na umu viši cilj, nećete imati velikih problema da završite teške stvari i maknete se s puta.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam i praktičan.”

 

 

BIK

Stvoreni ste da se nosite sa svojim životom i važno je slijediti svoj potencijal umjesto da se fokusirate na nedostatke. Neće vam sve ići u prilog, ali ima dovoljno podrške za vaš pravi put, sve dok slijedite svoje talente i svoju istinsku motivaciju.

U potrazi za ljubavlju, morate jasno vidjeti svoju poziciju. Ako ste u ponižavajućoj vezi ili s nekim tko ne vidi vašu vrijednost, dokazivanje sebe može biti loša opcija. Budućnost je obojena brojnim opcijama.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za promjene.”

 

 

BLIZANCI

Niste raspoloženi za bilo kakve prazne riječi i prizivaju promjene koje su specifične i odvode vas od opterećujućih situacija. Uspjeli ste pronaći ravnotežu u nemogućem okruženju, ali to ne znači da vam je suđeno da ostanete predugo ako vas ne usrećuju i ne zadovoljavaju svojim radom i samoizražavanjem.

Iskoristite svaku moguću priliku da izađete iz kuće, prošetate i nastavite se kretati. Statička rutina mogla bi vas raniti i biti teška ne samo za vaše tijelo, već i za vaš um. Ako se osjećate preopterećeno, odvojite vrijeme za šetnju ili trčanje.

Ovotjedna afirmacija: “Fleksibilna sam i krećem se s lakoćom.”

 

 

RAK

Mars utječe na vaš tok misli i podsjeća vas da su stvari moguće ako je vaša energija usredotočena i uložena u ono što želite postići. Ovo je konstruktivan tjedan kada bi se mogli postaviti novi temelji za projekt, a vaš pristup stvarnosti konačno je prepoznat kao vrijedan, ako ne od strane drugih, onda od vas samih.

Emocija žudi izaći van. Neke veze će se s vremenom prekinuti, čak i ako ih ne prekinete ovaj tjedan. Izrazite svoje mišljenje otvoreno i ne podnosite maltretiranje ili bilo kakav oblik zlostavljanja. Na vama je da se zaštitite i organizirate svoj život da služi vašem višem biću.

Ovotjedna afirmacija: “Biram biti sretan.”

 

 

LAV

Mogli biste puno naučiti iz prošlosti, ali neka pitanja više nisu toliko važna za način na koji svakodnevno živite. Ipak, razina vašeg vlastitog uspjeha obilježena je prepoznavanjem vaših sposobnosti, a to je nešto što biste mogli teško pronaći u sebi.

Povjerenje se ne može hraniti drugim ljudima ili njihovim pogreškama. Oslobodite se svih usporedbi i umjesto promatranja drugih, promatrajte svoje postupke i negativnu konotaciju koju bi neki od njih mogli imati. Budite nježni i ljubazni prema onima koje volite.

Ovotjedna afirmacija: “Ljubav dajem i primam s lakoćom.”

 

 

DJEVICA

Neke stvari koje jednostavno ne želite dijeliti s drugim ljudima, čak i ako se osjećaju privilegiranim da vam se pridruže na vašem putovanju. Vrijeme je da budete jasni u vezi svojih granica i namjera, posebno oko stvari i rasprava koje se odvijaju iza vaših leđa iu pozadini. Ne dugujete objašnjenja onima koji vam se nikada nisu objasnili.

Energija raste, a stvari bi se mogle zahuktati, što bi dovelo do sukoba koji su odavno zakasnili. Ne želite više zadržati kontrolu i osjećate samo potrebu da krenete dalje, napravite nove korake naprijed i učinite sve što je potrebno da se izvučete iz neurednih situacija ili okruženja.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem sebe.”

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. Marta: OVA 4 znaka će napokon moći reći da su PRONAŠLI SVOJU SREĆU i MIR!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top