LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Mart: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

OVAN

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Kartice pokazuju neki nesklad s partnerom danas ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako nastojite zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje idite i riješite nesporazum sa svojim partnerom i riješite sva pitanja jednom zauvijek.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: Velike promjene su naznačene na današnjem planu odnosa. Neki će vam incidenti ili informacije pomoći da razumijete motivaciju koja stoji iza zagonetnih radnji vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoj odnos u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

 

 

BLIZANCI

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i ove nove informacije mogle bi vas iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuća pitanja vezana za vašu vezu. Iskoristite ovu situaciju kako biste se ugodno proveli sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. Bio je pod velikim stresom, ali bili ste zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme za brigu više o sebi nego o partneru.

 

 

LAV

Možda ste zabrinuti zbog svog partnera i statusa vaše veze, ali stvari će od danas početi postajati jasnije. Jasni su brojni postupci i osobine ličnosti koje su ranije izgledale neobjašnjive. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

 

DJEVICA

Danas se niže nekoliko događaja kako bi pritisnuli vaše gumbe. Rezultat je da se možete razdražiti čak i pri manjim prekršajima vašeg partnera. Ponašanje koje ste ranije smatrali simpatičnim može vam se činiti da vas sada iritira. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti provesti neko potrebno vrijeme sami i razmaziti se tjelovježbom ili tretmanom ljepote.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Mart: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top