LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Marta: OVI znaci ni ne slute kakva im se ljubavna iznenađenja spremaju; netko će biti vrlo, vrlo sretan…

VAGA

Imat ćete priliku ponovno se povezati sa dragim. Napeto kućno okruženje ili emocionalno udaljena vibracija između vas mogu otežati kontakt, ali bolje je riješiti sukob sada nego dopustiti da se raznese u nešto veće. Korisno je organizirati svoje misli i biti spremni da ih jasno izrazite, pogotovo ako imate problema s komunikacijom. Poduzmite akciju.

 

ŠKORPIJA

Ozbiljne prepreke na putu mogu vam danas na putu do ljubavi. Možda ćete otkriti da postoje prepreke koje vas sprječavaju da u potpunosti uložite u romantiku, a možda i iz nekog duboko ukorijenjenog mjesta. Iako biste željeli izaći vani, mučna sumnja mogla bi vam reći da trenutno nije realno ili je previše rizično da se duboko upletete s nekim. Dekonstruiranje porijekla ovog osjećaja može vam pomoći da prihvatite mogućnosti nepoznatog. Neka vaše pravo ja zasja.

 

STRIJELAC

Razgovori s nekom posebnom osobom sada bi mogli biti prirodni i laki. Možete artikulirati nasumične misli ili planove koje ste zamišljali – ili možda čak pozvati svoj romantični interes i izraziti svoje želje. Ako ste slobodni, možete jasnije razmišljati o svom ljubavnom životu, a mogli biste čak i smisliti neke izborne linije kako biste impresionirali potencijalne spojeve. Pustite svoj inovativni um na slobodu i ne osvrći se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vrlo je važno razgovarati o svom stresu s partnerom. Možda će biti potrebno reći svom supružniku s čime imate posla na praktičnoj razini. Možda oklijevate zatražiti ruku pomoći dok žonglirate s višestrukim odgovornostima, osjećajući da je to vaš način da budete “korisni” u vezi. Međutim, to nije dobro za vašu dobrobit. Odbacite ovu ideju i on će vjerojatno osloboditi dio tereta.

 

VODOLIJA

Ljubavni odnosi sada bi mogli biti zategnuti. Vrlo lako da će se desiti udaljenost između vas i bračnog partnera. Možda ćete pokušati doći i provesti opuštajući trenutak zajedno, ali vodite računa da je sam, uz malo prethodnog upozorenja. Ako ste slobodni, vaš ljubavni život mogao bi se činiti maglovitim, izazivajući vas da se okrenete prema unutra i povučete se kao rezultat. Držite se, i stvari bi se mogle razjasniti za malo.

 

RIBE

Romantika bi vam mogla postati ispunjenija. Možda ćete vidjeti drugu stranu ljubavi i usredotočiti se na ono što zapravo želite – a ne samo da ugodite nekom drugom. Ako ste u paru, možda biste željeli izraziti svoje vrijednosti dragoj osobi i pobrinuti se da ste na istoj stranici o najvažnijim stvarima u životu. Obraćanje pažnje na ono što vam donosi zadovoljstvo može vam donijeti ispunjen osjećaj sreće.

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 31. Marta: OVI znaci ni ne slute kakva im se ljubavna iznenađenja spremaju; netko će biti vrlo, vrlo sretan…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top