OVE znakove čeka LJUBAVNO POMIRENJE, dok se veza OVOG znaka ZAVRŠAVA…

VAGA

Planetarna usklađenost čini vas još željnijim da shvatite što određenu osobu pokreće. Možda ste isprobali razne pristupe, sve bez uspjeha, ali ste odlučni u ponovnom pokušaju. Možda trebate poboljšati svoj imidž, a iako to možda nije vaša boja, pokušajte odjenuti malo crne boje. Zatim se usredotočite na prevladavanje straha od prevelike strasti i možda ćete imati kartu.

 

 

ŠKORPIJA

Možda neće biti lako određenoj osobi prenijeti koliko vam je stalo do njih. Trenutna planetarna usklađenost stvara stanje sukoba, tako da, iako mislite da govorite jednu stvar, voljena osoba može razumjeti vaše riječi na drugačiji način. Možda je jedino rješenje pokazati koliko ih volite bez pribjegavanja govoru.

 

 

STRIJELAC

Planetarna usklađenost potiče vas da poduzmete neke vrlo hrabre korake u vezi s određenim odnosom, bilo da se radi o onoj u koju ste već uključeni, ili o partnerstvu u nadolazećem razdoblju. Sve što trebate učiniti je malo promijeniti svoju perspektivu. Kako ste skloni biti trenutna osoba, pokušajte proširiti svoj raspon mogućnosti i uključiti nekoliko zanimljivih izazova za budućnost i ovdje ćete pronaći recept za uspjeh.

 

 

JARAC

Možda se nećete osjećati ugodno s bilo kojim pristupom koji danas usvojite prema voljenoj osobi. Trenutna planetarna energija ima tendenciju promicanja osjećaja odvojenosti, ali i sumnje i paranoje. Možda postoji jedan poseban problem koji je izvor napetosti među vama. Ako želite nastaviti s vezom, trebate prevladati svoje nepovjerenje i početi razgovarati. Isplatit će se.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutno planetarno poravnanje ne potiče pravi razgovor. Osjećaji su obično pomiješani, što nimalo ne olakšava prenošenje bilo kakve dosljedne poruke. Ako želite najbolje iskoristiti ovu priliku, onda biste mogli iskoristiti vrijeme da objasnite kako se osjećate, čak i ako ne možete ne biti kontradiktorni. Što ste neustrašiviji u izražavanju, to bolje.

 

 

RIBE

Možda neće biti lako određenoj osobi prenijeti koliko vam je stalo do nje. Trenutna planetarna usklađenost stvara stanje sukoba, tako da, iako mislite da govorite jednu stvar, voljena osoba može razumjeti vaše riječi na drugačiji način. Možda je jedino rješenje pokazati koliko ju volite bez pribjegavanja govoru.

OVE znakove čeka LJUBAVNO POMIRENJE, dok se veza OVOG znaka ZAVRŠAVA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top