OVE znakove čeka LJUBAVNO POMIRENJE, dok se veza OVOG znaka ZAVRŠAVA…

OVAN

Trenutna planetarna usklađenost može stvoriti osjećaj sukoba u vašoj vezi. Iz nekog razloga se čini da se oboje pogrešno shvaćate. U to bi također mogao biti dio tvrdoglavosti. Oboje se možete čvrsto držati svojih stajališta, ali to vas neće ništa zbližiti. Samo ako ste oboje spremni istinski slušati, ova će stvar biti riješena.

 

 

BIK

Možda se pitate je li mudro dopustiti da se vaša posljednja ljubav zainteresira za određenu tajnu koju ste skrivali. Niste sasvim sigurni koliko možete vjerovati ovoj osobi u ovoj fazi. Trenutni raspored planeta naglašava vaš osjećaj sukoba, ali također otkriva da je možda najbolje šutjeti dok ne osjetite da je pravo vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost čini vas još željnijim da shvatite što određenu osobu pokreće. Možda ste isprobali razne pristupe, sve bez uspjeha, ali ste odlučni u ponovnom pokušaju. Možda trebate poboljšati svoj imidž, a iako to možda nije vaša boja, pokušajte odjenuti malo crne boje. Zatim se usredotočite na prevladavanje straha od prevelike strasti i možda ćete imati kartu.

 

 

RAK

Danas možete raditi gotovo sve što želite, ali pazite da određenu osobu ne uzimate zdravo za gotovo. Planetarna usklađenost može učiniti da se osjećate kavalirnije nego inače, a u procesu traženja onoga što želite, možda ćete zaboraviti pitati ih žele li oni istu stvar. Ne gubite iz vida partnerove (trenutne ili buduće) potrebe, a onda kasnije shvatite svoju pogrešku kada biste ih mogli izgubiti.

 

 

LAV

Planetarna usklađenost donosi vam priliku da se iskupite s nekim s kim ste nedavno imali romantičnih problema. Pomoglo bi kada biste oboje mogli sjesti i razgovarati, ali možda ćete ga morati malo ublažiti prije nego što zaista možete razgovarati o stvarima od srca do srca. Kozmos vam daje priliku da to učinite danas. Samo naprijed!

 

 

DJEVICA

Nemojte misliti da toj posebnoj osobi možete pokloniti i najmanji nagovještaj pažnje kad god vam to odgovara. Planetarna usklađenost potiče vas da shvatite da ako želite da veza cvjeta na način na koji zamišljate, ne možete očekivati ​​da će se to dogoditi magijom. Sve je pitanje poštenja i istine o vlastitim motivima, prvo prema sebi, a drugo prema drugima.

Nastavak na idućoj stranici…

OVE znakove čeka LJUBAVNO POMIRENJE, dok se veza OVOG znaka ZAVRŠAVA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top