OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

VAGA

Nedostatak kontakta s romantičnim partnerom mogao bi vas u ovom trenutku malo pokvariti. Možda se pitate jeste li rekli ili učinili nešto što je na neki način uvrijedilo vašu voljenu osobu. Vaš prijatelj, međutim, može biti potpuno nesvjestan ideje da ste uzrujani. Vaš partner vjerojatno rješava neke obiteljske obaveze i možda je izgubio pojam o vremenu. Drži se! Uskoro trebao stupiti u kontakt s vama.

 

 

ŠKORPIJA

Višak u hrani i piću jučer može vas natjerati da otkažete društveni angažman. Vjerojatno niste dorasli tome. Ovo bi moglo biti pomalo iritantno, a pomalo i neugodno. Međutim, možda bi vam trebao ostatak čak i da niste pojeli previše. Iskoristite večer sami. Umočite se u kadu i idite rano u krevet. Ujutro će vam biti drago.

 

 

STRIJELAC

Napetost između bračnog para koji su vam oboje prijatelji mogla bi vas dovesti na najneugodnije mjesto od svih: pravo u sredinu. Oboje će vas možda htjeti regrutirati na svoju stranu, ali vi ćete htjeti izbjeći savezništvo s bilo kojom stranom. Najbolje što možete učiniti je posredovati pokušavajući natjerati svakoga od njih da uvidi stajalište drugoga. Bez obzira uspjeli ste ili ne, dat ćete sve od sebe.

 

 

JARAC

Sumor zbog odsutnosti člana obitelji ili romantičnog partnera bi vas mogao obuzeti, a vaša obično bujna priroda mogla bi biti daleko prigušenija nego što je to normalno za vas. Možda ćete čak provesti cijelu večer gledajući sve što se događa na TV-u. Bilo bi daleko produktivnije kada biste si priuštili odlazak u knjižaru i pokupili neku novu lektiru. Barem ćete nešto naučiti dok ti partnera nema!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Previše hrane i pića moglo bi vas natjerati da se osjećate malo neraspoloženo. Neki su vas prijatelji možda izveli i izložili najprimamljivijoj hrani i piću. Ovo je uvijek zabavno, ali se morate suočiti s posljedicama! Vježbanje s vodom može pomoći u sagorijevanju svih toksina ili dodatnih kalorija, a drijemanje bi samo moglo dovršiti proces tako da se ponovno osjećate kao stari. Kreni!

 

 

RIBE

Trenutno ste možda u procesu prelaska s jednog posla na drugi.. Ovo bi čak mogla biti potpuna promjena u karijeri. Vaš trud se isplati, iako se možda još neko vrijeme neće pojaviti na vašem bankovnom računu. Možda će se prvo izvršiti ugovori. Vaš društveni život može biti stavljen na čekanje dok se ne razrade svi aspekti ove tranzicije. Međutim, nemojte se zastrašiti. Napravili ste pravi izbor, jer vama stiže velika količina novca.

OVA 2 znaka će doći do velike količine NOVCA, a OVIM znacima stižu BURNI DANI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top